Patrick V. Bentsen :: Level Up + Første udgivelse

4.615,25 kr. 153.84% af 3.000,00 kr.

36

crowdfunders
udløbet
Patrick V Bentsen @m8freedom

medlem siden 19. august, 2013

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Taknemmelighed
Minimumsbeløb 20,00 Lidt har også ret og jeg kender godt til det at være flad. Jeg sender dig en personlig email som tak.
Singlen
Minimumsbeløb 41,00 Du får et link til at downloade udgivelsen, så snart den er færdig indspillet og før den officielt er til salg.
Opringningen
Minimumsbeløb 76,00 Du får singlen som download og modtager et opmuntrende opkald fra mig.
Brevet
Minimumsbeløb 101,00 Du får singlen som download og et brev fra mig med posten - skrevet i hånden og med en lille tegning.
Udfordringen
Minimumsbeløb 201,00 Du får singlen som download og så vil jeg optage en video hvor jeg udfører en fysisk aktivitet efter dit ønske, så godt som jeg kan. Hav et par forskellige bud parat, thi jeg forbeholder mig retten til at sætte grænser. (Nøgenhed, indtagelse af stimulanser og stor smerte er udelukket). Jeg lægger videoen på YouTube med en tak til dig.
Sangen
Minimumsbeløb 351,00 Du får singlen som download og så kan du vælge en sang som jeg optager og lægger på YouTube. Dedikeret til dig. Hav et par forskellige sangønsker parat, så vi kan finde den der passer bedst til os begge.
Kunstneren (lokalt)
Minimumsbeløb 501,00 Du får singlen som download og et møde med mig i Århus og omegn. Du vælger sted og jeg tager nybagte boller med eller laver mad.
Kunstneren (nationalt)
Minimumsbeløb 1.001,00 Du får singlen som download og et møde med mig i Danmark. Du vælger sted. Jeg tager nybagte boller med eller laver mad til dig.
Kunstneren (Europa)
Minimumsbeløb 2.001,00 Du får singlen som download og et møde med mig i Europa. Du vælger sted. Jeg bager nybagte boller eller laver mad til dig.
Partnerskaber