Patrick V. Bentsen :: Level Up + Første udgivelse

4.615,25 kr. 153.84% af 3.000,00 kr.

36

crowdfunders
udløbet
Patrick V Bentsen @m8freedom

medlem siden 19. august, 2013

Om projektet

Mit navn er Patrick V. Bentsen, mit hjerte banker for mennesker og musik. Jeg har en masse energi som jeg ønsker at bruge på at gøre en forskel, via musik og med et budskab om at få det bedste ud af livet.

Jeg uploader jævnligt videoer på YouTube, som folk fra mere end 20 lande følger med i. Men jeg trænger ærlig talt til at tage et spring fremad. Man kunne kalde det en ”level up”. Lydkvaliteten skal forbedres og jeg ønsker i den sammenhæng at udgive min første single. Sidste år skrev jeg en sang som nærmest alle er vilde med. Derfor ønsker jeg at gøre den til min første officielle udgivelse.

At dedikere sin tid til mennesker og musik er dog svært at leve af, og det er derfor jeg har startet dette crowdfund projekt. Hvis du forud-bestiller min første single hjælper du mig et niveau op og gør mig samtidig i stand til fortsat at dedikere mig til andre menneskers velvære.

Level Up + Release udgifter:
- Studie Mikrofon
- Mikrofonstativ og popfilter
- Kontrakt med Udgivelses Virksomhed 


= 3000 kr.
Skulle det ske at vi når et større beløb, går det til mikrofon og mastering = endnu bedre lyd.

Jeg er sikker på vi kan nå dette mål sammen. Jeg har prøvet at finde på nogle interessante belønninger alt efter hvor meget du giver til projektet. Tjek incitamenterne ud ovre i siden.

Tusind TAK for din opbakning og din tro på mig.
Kram og smil,

Patrick V. Bentsen

Find mig på YouTube, Facebook og Twitter.
#PatrixFirstRelease
Taknemmelighed
Minimumsbeløb 20,00 Lidt har også ret og jeg kender godt til det at være flad. Jeg sender dig en personlig email som tak.
Singlen
Minimumsbeløb 41,00 Du får et link til at downloade udgivelsen, så snart den er færdig indspillet og før den officielt er til salg.
Opringningen
Minimumsbeløb 76,00 Du får singlen som download og modtager et opmuntrende opkald fra mig.
Brevet
Minimumsbeløb 101,00 Du får singlen som download og et brev fra mig med posten - skrevet i hånden og med en lille tegning.
Udfordringen
Minimumsbeløb 201,00 Du får singlen som download og så vil jeg optage en video hvor jeg udfører en fysisk aktivitet efter dit ønske, så godt som jeg kan. Hav et par forskellige bud parat, thi jeg forbeholder mig retten til at sætte grænser. (Nøgenhed, indtagelse af stimulanser og stor smerte er udelukket). Jeg lægger videoen på YouTube med en tak til dig.
Sangen
Minimumsbeløb 351,00 Du får singlen som download og så kan du vælge en sang som jeg optager og lægger på YouTube. Dedikeret til dig. Hav et par forskellige sangønsker parat, så vi kan finde den der passer bedst til os begge.
Kunstneren (lokalt)
Minimumsbeløb 501,00 Du får singlen som download og et møde med mig i Århus og omegn. Du vælger sted og jeg tager nybagte boller med eller laver mad.
Kunstneren (nationalt)
Minimumsbeløb 1.001,00 Du får singlen som download og et møde med mig i Danmark. Du vælger sted. Jeg tager nybagte boller med eller laver mad til dig.
Kunstneren (Europa)
Minimumsbeløb 2.001,00 Du får singlen som download og et møde med mig i Europa. Du vælger sted. Jeg bager nybagte boller eller laver mad til dig.
Partnerskaber