Danmark til OL i 470 Men - Sejlsport

7.400,00 kr. 7.40% af 100.000,00 kr.

16

crowdfunders
udløbet

Om projektet

Danmark har ikke været repræsenteret i 470 herre ved OL siden 2004, men det vil DU forhåbentligt lave om på! Vi er en gruppe på 8 unge danske sejlere i alderen 17 - 32 år, der kæmper hårdt for at udtage nationen til OL i London 2012, så én besætning kan repræsentere Danmark! Det er en drengedrøm for os og den skulle gerne gå i opfyldelse!

Der er dog et problem! Udtagelsen foregår i Perth, Australien. Vi vil rigtig gerne sende 2 besætninger af sted, så vi har så store chancer som muligt for at udtage nationen til OL. Det koster klejner at sende 2 både med container til Australien, udover fly, ophold, stævnegebyr, grej og meget mere. Vi håber derfor at I vil sende os til OL og derved få en lille andel i en Olympisk drøm!

"VIND SURPRISE GAVE!

Af alle der bidrager med et beløb på over 50 kr, deltager man i lodtrækningen om 5 surprise gaver. For hver 50 kr man donerer fåes et lod i lodtrækningen! Gaverne er doneret af vores samarbejdspartnere til projektet - måske du kan gætte partnerne, hvis du besøger vores facebook side."


På forhånd tak for hjælpen!
Partnerskaber