GRØN STRØM

2.650,00 kr. 106.00% af 2.500,00 kr.

13

crowdfunders
udløbet
Maduro @maduro

medlem siden 20. juni, 2011

Om projektet

GRØN STRØM @ Camp Positive energy



I år har Camp Positive Energy indgået et samarbejde med promotionteamet fra Strøm Festivalen. Vi er gået sammen i et samarbejde om eventet “GRØN STRØM”, der har til formål at vise vor generation, hvor simpelt alternative energikilder kan bruges til at skabe elektricitet.

I hele verden anvendes der hovedsageligt fossil-brændsel, men der findes mange og mere miljøvenlige alternativer - som sågar kan bruges i situationer hvor elektricitet ikke kan fremskaffes af den sædvanlige vej.

Det er et mål for Danmark og den danske regering at vi skal være stærke på vores viden især inde for alternative miljøvenlig energi kilder. Danmark er også godt på vej, men for at fortsætte den gode udvikling er, der et stærkt behov for at unge studerende viser interesse for disse alternative energikilder.

Derfor er Strøm Festivalen og Camp Positive Energy gået med til at støtte op om eventet “GRØN STRØM” der skal skabe interessen der hvor de unge studerende er.

Det første “GRØN STRØM” event af forhåbentlig en lang række, afholdes i Camp Positive Energy den 28. Juni under Roskilde Festivalens warm up dage. Campen har siden 2005 har kørt deres camp på grøn elektricitet og hvert år er setupet blevet større og mere effektivt.

Dette gør at Camp Positive Energy i år skaber rammerne for eventet med deres LED belyste dome, specialt byggede energi optimerede højtalere og hele deres grønt energi setup. Pga. dette fede setup har DJ’s fra Strøm festivalen sagt ja til at komme og skrue op for en grøn fest hele natten.

Det er håbet at et event som dette kan være med til at inspirere flere til at bruge grøn energi frem for fossil-brændsel. Men da det er Roskilde Festivalen er håbet også bare at sprede gælde og fest til alle der har lyst til at komme forbi.

Har i også lyst til at tage del i festen, så støt op om eventet og giv et bidrag
Partnerskaber