Ballet D'Action

6.586,00 kr. 101.32% af 6.500,00 kr.

26

crowdfunders
udløbet
Darlingsmuscles @darlingsmuscles

medlem siden 17. juni, 2011

Om projektet

Det franske ballet-begreb ’Ballet D’Action’ bliver nu genoplivet i form af titlen på et 1-times fiktionsdrama.

Alt er færdigproduceret – nu skal projektet ud i offentligheden!

Filmen handler om en mandlig balletdanser, der står på tærsklen til sit internationale gennembrud som kunstner og ved en skillevej i sit liv. Dette efterlader ham med et pludseligt behov for selvransagelse og konfrontation med sit hidtidige liv.

Selvom ballet fungerer som motivisk og æstetisk centrum for begivenhederne, er filmens primære sigte at sætte det generelle menneskelige dilemma ved en ufravigelig kunstnerisk ambition i perspektiv.

For manuskriptforfatter og instruktør på filmen, Alexander Fog, og resten af holdet bag filmen er Ballet D’Action heldigvis gået fra ambition til virkelighed – og vi er stolte og glade!

Blandt andre har professionelle fotografer og skuespillere samt Københavns Balletakademi givet deres frivillige bidrag i anerkendelse af, at Ballet D’ Action er vokset til langt mere end et filmprojekt.

Som en parallel til historien selv, har vi knoklet for at mobilisere alle professionelle og kreative kræfter for at udfordre de produktionelle og æstetiske rammer for selvstændig filmproduktion og for også at lade Ballet D’Action tjene som et slags samfundskulturelt eksempel på, hvor langt man kan drive et sådant projekt - udelukkende på baggrund af frivillige folks velvilje.

Vi har ingen intentioner om at tjene penge på projektet – blot at udbrede budskabet om den kulturelle ambition!

Bevæbnet med denne ambition har vi fanget interessen hos nogle af de mest populære biografer i København. Vi mangler dog en hjælpende hånd fra DIG, for at vi kan få muligheden for at udbrede projektet og den bagvedliggende idé!

Din uundværlige støtte vil betyde at følgende mål bliver til virkelighed:

- DVD-produktion og distribution
- Adskillige fremvisninger i københavnske biografer, som allerede har meldt deres interesse, og i det offentlige rum.

Som tak for din hjælp sender vi alt fra DVD-eksemplarer af filmen, originalt soundtrack og fotos til dig, du kan få en særlig tak i filmens rulletekster og på nettet samt en plads i biografen til premieren - alt afhængig af din støtte!

Se detaljerne i højre side ----->

På vegne af hele holdet bag:

Mange tak, fordi du vil være en del af filmprojektet Ballet D’Action!
Partnerskaber