Mpati

200,00 kr. 2.00% af 10.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
mpati @mpati

medlem siden 13. august, 2011

Om projektet

Mpati vil påvirke den politisk og samfundsmæssige debat, ved at gøre opmærksom på hvor vigtigt det er at forholde sig til andre mennesker med udgangspunkt i hvem de er, hvordan de har det, hvor de kommer fra og hvad de tænker.

Mpati vil udfordre Danmark til at tænke på konsekvenserne af deres handlinger og udsagn, og til at ligestille alle, som der står i Menneskerettighedskonventionen.

Mpati er ikke knyttet til den politiske højre- eller venstrefløj, men ønsker en ordentlig og Mere Menneskellig Meningsudvikling.

Mpati bruger diverse slogans og tanker, formuleret på vers som allitererer på M. De har forskellige visuelle udtryk, lavet af forskellige mennesker. Disse vil være synlige i det offentlige rum i København fra september 2011 og et lille år fremad. Der kommer nye cirka hveranden uge.

Der gøres opmærksom på projektet via den måde det præsenteres (i det offentlige rum), samt via skriftlige medier, og via at hvert slogan bliver sendt med post til lederne for alle politiske partier i det danske folketing.

Projektet er allerede startet for private penge, og de ønskede støttemidler skal bruges til at minimere det underskud som menneskerne bag projektet er ved at få.

Pengene bliver brugt til print af klistermærker og plakater, samt til porto og vedligeholdelse af hjemmeside, køb af domæne og webhotel.
Partnerskaber