Grøn Frisørskole

0,00 kr. 0.00% af 300.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Quest @quest

medlem siden 29. september, 2011

Om projektet

Grøn Frisørskole som skal give eleverne, frisørerne, miljøet og børnene bedre vilkår, skaber flere grønne arbejdspladser, kunderne bedre kvalitet hvor de ved at ved at gå til en Grøn Frisør er de sikre på grønne produkter der har været igennem skarpt øje hos miljø og energistyrelsen.

Flere mulige arbejdspladser, flere ledige væk fra gaden og ind for at gøre en forskel, Grønt Miljø, Grøn Frisørskole.

Jeg har gennem 2 år arbejdet på denne skole, har villet gøre en forskel og vise at det sagtens kan lade sig gøre at lave et suplement til den 4 årige statsejede skole.

Desværre bliver jeg afvist når jeg fortæller denne er privatejede, da det kun er den 4 årige statsejede der kan få det grønne stempel, samt kan få støtte gennem fonder, det er ikke privatpersoner, trods jeg har været hele EU kommisionen igennem, har været samtlige respektive personer igennem på Københavns Kommune, så er det ikke muligt at få støtte.

Trods jeg har færdigt projekt lige til at skyde i luften, og at jeg vil og kan gøre denne forskel, så er det altså ikke små personer som jeg der kan få støtte til at rejse i mine øjne så vigtigt projekt, så vi kan passe på miljø, hinanden og vores børn, nej det er kun statsejede projekter, og hvad hjælper det så at være iværksætter med ildsjæl og gåpåmod, at ville hjælpe med arbejdspladser og grønt miljø ?

Derfor beder jeg om hjælp til at rejse dette grønne projekt, hjælp mig til at gøre verden til et grønnere sted og uddanne elever uden mén eller for tidlig afgang fra arbejdsmarkedet, en gennemsnitlig frisør er kun i faget i ca. 9 år, så er frisøren færdig grundet kemikalier, allergi og dårligt helbred.

Vær med til at gøre denne forskel og hvis ønsket kommer alle der støtter i ramme på skolen, og der bliver fortalt gennem presse hvem og hvor mange der har ønsket at være med til at rejse dette grønne projekt.

Jeg håber og siger allerede tak til alle der ønsker at hjælpe mig med denne grønne frisørskole.
Partnerskaber