www.ideeme.dk

650,00 kr. 1.86% af 35.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
IDEEME @ideeme

medlem siden 16. oktober, 2011

Om projektet

VI ER DANMARKS FREMTID! Og vi har brug for den anden halvdel af løsningen - nemlig din økonomiske hjælp. Forestil dig et fællesskab hvor studerende som f.eks Ingeniører, økonomer, jurister, humanister og grafikere og mange flere, mødes for at udvikle ideer med henblik på at skabe virksomheder. Sådan et initiativ eksisterer nu i dag!!!

"Der er et udpræget behov for en iværksætterforening i Odense, som er drevet af studerende fra alle uddannelsesinstitutioner, opfindere og andre der har interesse i innovation og iværksætteri, som skal være drivkraften for udviklingen i Danmark. Jeg er specielt imponeret over det drive der er i foreningen og de aktiviteter, de har fået udviklet og udført på kort tid. Det glæder mig at foreningen er konstitueret med en stærk bestyrelse, der kan sikre en fortsat udvikling."

Henrik Brændstrup
Projektleder
IDEA Entrepreneurship Centre

Der er i skrivende stund over 45 medlemmer i foreningen og da opensource er nøgleordet, så deles der allerede nu ideer på højtryk og vores første projekt er også klar til affyring! Udfordringen ligger i at finansiere følgende, i prioriteret rækkefølge :

1. Tryksager til markedsføring: Roll-up's, flyers og plakater (10.000).
2. Kapital til opstart af vores første projekt (20.000).
3. Inventar til vores kommende kontor på Stjerneskibet.dk (5.000)

1. Det er vigtigt for IDEEME at nå ud til flere potentielle medlemmer, da projekterne kun kan realiseres med det rette team af ressource-stærke personer. Alle lav-pris løsninger har været anvendt, inklusive sociale medier. Men vi har brug for at nå ud til de studerende der hvor de er - på studierne.

2. Der er allerede mange gode ideer i gryden. Det er dog vigtigt kun at fokusere på én enkelt ad gangen. Ideen der søges midler til at realisere er simpel, har et STORT potentiale, kan relativ nemt realiseres og er vurderet til at have en efterspørgsel (marked). Hvis der ønskes en uddybning, så kontakt os venligst gennem www.ideeme.dk, da hele pladsen på denne side alternativt skal anvendes til at beskrive denne idé.

3. Udvikling Odense, væksthuset i Odense, arbejder intensivt på at donere et lokale til organisationen på kontorfællesskabet Stjerneskibet.dk, hvortil vi mangler inventar som f.eks skrivebord, et par stole og en bogreol.

"Som repræsentant for StardustDanmark er jeg klar over at der områder som ikke berøres af organisationen, men som ikke desto mindre er værdiskabende for danske iværksætterscene for studerende. Det er lige netop disse områder som omdrejningspunktet for IDEEME og det er derfor jeg synes at det er et yderst interessant initiativ, både lokalt, men også nationalt. Folkene bag IDEEME er seriøse og yderst motiverede og engagerede. De besidder den rigtige kombination af sund fornuft, talent og gåpåmod som skal til for at føre dette projekt frem til en bæredygtigt organisation."

Morten H. Poulsen
General Manager
STARTit

DANMARKS FREMTID ER HER ALLEREDE - vil du investere i den!??

DEL DIN IDE og SE DET SKE,
IDEEME.dk
Partnerskaber