GirlTalk.dk

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
girltalk @girltalk

medlem siden 27. oktober, 2011

Om projektet

GirlTalk.dk er danmarks største chatsite for piger.

Alt for mange unge piger har det svært og mangler én at tale med. Stress, mobning, overgreb, overdoser, selvmordsforsøg og spiseforstyrrelser kaster lange skygger over deres liv og koster samfundet dyrt.

GirlTalk.dk arbejder for at hjælpe udsatte piger gennem en turbulent tid. Vores rådgivningschat har åbent søndag til fredag, og på vores åbne forum kan alle piger finde sparring døgnet rundt. I løbet af det sidste år har vi haft knap 400.000 besøgende på
GirlTalk.dk, og vores frivillige rådgivere har haft ca. 7000 chatsamtaler.

GirlTalk.dk arbejder for at forbedre trivslen for unge piger i Danmark, der har det svært. Og dem er der desværre alt for mange af. Selvskade, selvmordstanker og ensomhed er bare nogle af de problemer, som du gennem din støtte til os er med til at afhjælpe. Der er mange måder at støtte os på, og ethvert bidrag er vigtigt for os.

Vi har hele tiden brug for midler til udvikling og vedligeholdelse af vores projekt. Det drejer sig om licenser, nye pcer, promotion materiale, undervisning af de frivillige så de er klædt på til de problematikker de møder, supervision så de kan komme bedst igennem de samtaler de har og vores medvirken på messer så vi kan udbrede budskabet om vores eksistens.
Partnerskaber