EN SKØNNE DAG

1.400,00 kr. 2.80% af 50.000,00 kr.

6

crowdfunders
udløbet
KiloGram @kilogram

medlem siden 30. oktober, 2011

Om projektet

Hermed præsenteres en unik mulighed for donering, sponsering, investering samt produkts- og virksomhedsprofilering i en god sags tjeneste med flere velgørende formål.

Først og fremmest kan du med din support være med til at støtte produktionen og udbredelsen af novelle-filmen EN SKØNNE DAG/SOME SUNNY DAY, og dermed sørge for at en vigtig historie bliver fortalt.

EN SKØNNE DAG er en eksplosiv novelle-film med en rå historie om den 32 årige homoseksuelle Christian, der med ét må tage sit liv op til revision, da hans ekskæreste begår selvmord og han selv erklæres hiv-smittet. En barsk og hudløs miljøbeskrivelse og fortælling om vilde drifter, stofmisbrug, selvbedrag, og om at skulle leve videre efter at dødens ansigt har vist sig.

Et 25 minutters stærkt visuelt, musikalsk og tankevækkende følelsesbombardement, fyldt med håb og budskab om: ”at passe på med hårde stoffer og usikker sex”, og ikke mindst erkendelsen af ”først at blive usårlig, når man accepterer den man ér”.

Visionen er at skabe en novelle-film , som udover at røre ved følelserne, fortæller en vigtig historie om hiv-smitte, stoffer og homoseksualitet. En film som kan skabe debat, undervise og måske være med til at bevæge nogle fordomme og stigmatiserende holdninger til hiv-smitte og homoseksualitet. Historiens hovedbudskab er universelt og enkelt; "Idag dør man ikke af AIDS, men af manglende kærlighed og medicin!".

Hovedrollen CHRISTIAN spilles af den nyligt Robert-vindende skuespiller PETER PLAUGBORG. Et supertalent der foruden sin Robert for bedste mandlige birolle i spillefilmen SUBMARINO, også var nomineret til en Bodil for årets hovedrolle og Zulu-Award 2010.

I biroller opleves bl.a GERARD CAREY BIDSTRUP, HENNING JENSEN, SOLBJØRG HØJFELDT, HELLE DOLLERIS og NIELS-MARTIN ERIKSEN. Desuden vil et utal af skuespillere, statister og kunstnere fra det homoseksuelle undergrundmiljø i København medvirke i filmen.

Filmens soundtrack komponeres og produceres af den verdenskendte danske electro-duo LULU ROUGE.

Iøvrigt skabes filmen af instruktør KARSTEN GEISNÆS, som også producerer i samarbejde med PETER GIBBONS, PETER THORNEMAN og STEN NYGAARD.

Efter idé af K.G. er manuskriptet skrevet af FLEMMING KLEM, manuskriptforfatter som bl.a i 2003 skrev manuskriptet til Oscar-vinderen for bedste udenlandske kortfilm.

Filmen finansieres udelukkende af private donationer og sponsorstøtte, samt legater og ikke mindst samtlige medvirkendes tilsagn om medvirken på LOW-BUDGET-VILKÅR. Filmen er desuden mulig at producere low-budget, da der eksisterer tilsagn om gratis lån af bl.a. samtlige filmens locations, kostumer og rekvisitter.

Efter planen skal kortfilmen have premiere i forbindelse med MIX COPENHAGEN Filmfestival i 2012, og derefter sendes ud på homoseksuelle filmfestivals verden over.

Desuden forsøges filmen solgt til visning på en af de danske TV kanaler.

Der skabes både et dansk og et internationalt præsentationssite på nettet.
På Facebook er både EN SKØNNE DAG og SOME SUNNY DAY etableret som filmsites. I forbindelse med lancieringen af filmen bruges primært gratis markedsføring via nettet, samt levering af historier omkring produktion og filmens indhold til relevant presse.

Projektet har været undervejs i flere år og besidder nu et kæmpe netværk som er klar til at medvirke til filmens udbredelse, så snart den er færdig-produceret.

Målgruppen for filmen vil naturligt være det homoseksuelle segment, hvor genkendelse og identifikation er størst. Da filmens roller spilles af meget kendte skuespillere, og musikken skabes af Danmarks førende electro-duo vil der også være et andet og større publikum. Det er gennem de seneste år set hvordan interessen for den homoseksuelle historie er vokset markant. Der er nysgerrighed for subkultur og et stort publikum til disse historier.

PT kan yderligere oplysninger om de medvirkende, CV´s, manuskript, pitch, budget, fotos o.lign rekvireres ved aftale med instruktør/producer: Karsten Geisnæs, Tlf. +45 31 10 45 95 eller producent Peter Gibbons Tlf.: +45 28 28 70 50
Partnerskaber