Stor konference om CSR og velgørende markedsføring

750,00 kr. 3.00% af 25.000,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
YouMeShopping @youmeshopping

medlem siden 1. november, 2011

Om projektet

Den 7. februar 2012 ønsker non-profit foreningen YouMe Shopping at sætte CSR og velgørende markedsføring på dagsorden over hele Danmark.

Vi står bag en ambitiøs event med key note speakers fra ind- og udland. Blandt disse er fra Danmark Lars Kolind (Grundfos), Sune Bang (Kommunikationsbureauet København), Christian Vollerslev (Promovator) m.fl., mens udenlandske topnavne inkluderer David Hessekiel (USA) og David Logan (UK).

Fuld program for eventen kan hentes ned her:
http://ipaper.ipapercms.dk/YouMeShopping/officieltprogram/

Vi står imidlertid med en udfordring!

Eftersom vores forening er 100% non-profit og drevet af frivillige, ulønnede ildsjæle er vores budget meget begrænset. Vi har kort sagt store ambitioner, store hjerter og en meget lille pengepung. Men vores event SKAL gøre en forskel.

Vi ringer målrettet rundt og inviterer beslutningstagerne i danske top-virksomheder. Over 100 har allerede bekræftet deres deltagelse - vi taler store firmaer som ECCO, Coop, Codan, DBS, Vattenfall, Arla Foods og mange flere. På konferencen parrer vi disse med danske hjælpeorganisationer og vil forsøge at sikre, at der bliver sat handling bag de flotte CSR visioner og værdier.

Men vi har brug for din hjælp! Alt er sponseret i forhold til vores danske hovedtalere, ligesom vi har location m.m. på plads. MEN vi mangler finansiering til udenlandske talere samt en række mindre udgifter til drikkevarer m.m. Samlet beløb 25.000 kr.!

Eventen skal IKKE skabe overskud. Vores foreningen skal intet tjene på den. Det hele skal bare løbe rundt. Derfor håber vi rigtig meget på netop din hjælp - store som små beløb er mere end velkomne!
På forhånd tusind tak.

På vores VIDEO ser du Steen Hildebrandt, CSR-ekspert og ambassadør for vores projekt, fortælle om sit syn på CSR samt specifikt i forhold til YouMe Shopping.
Partnerskaber