Album-lancering - Narkohund

5.150,00 kr. 103.00% af 5.000,00 kr.

6

crowdfunders
udløbet
narkohund @narkohund

medlem siden 3. december, 2011

Om projektet

Vi søger 5000kr til mastering og Lancering af vores debutalbum.

I forbindelse med lanceringen af Narkohund's debutalbum "Love Agency" har vi brug for finansering til promo, PR og trykning af CD'er og Vinyl.

Narkohund er en elektronisk duo der leverer massive beats og sangskriving der kredser om lykke, vanvittig sex, neuro-manipulation og en fyr, der hedder Andy som ved et tilfælde bliver hyret som hemmelig agent for at redde os alle fra kedsomhed og depression.

Peter Harris and Anders Midtgaard udgør duoen Narkohund, og de mødtes i forbindelse med Noise-pop bandet Explosive Mono. Efter bandets opløsning begyndte de to at lave de første par sange i PH's studie. Sideløbende med at de første sange begyndte at tage form fik AM ideen til en fortælling, som kredsede om et fremtidigt lykke-samfund hvor alt er planlagt via DNA, Neuro-scanning og kemi til at kultivere menneskelig lykke. Det blev til ideen om Neuro-Government som er den underlæggende ide bag Narkohund's debutalbum Love Agency. En sjov detalje er, at Narkohund altid mødtes for at forbedre og spise et lækkert måltid mad, inden de skrev hver sang.
Partnerskaber