- øg fokus på lesbiskes rettigheder

200,00 kr. 2.00% af 10.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
NellyKusimama @nellykusimama

medlem siden 13. februar, 2012

Om projektet

Hej.

Vores forening hedder Kusimama

- vores hovedmål er at skabe fokus for lesbiske og transseksuelle kvinder i Congo, for at gøre det lettere for dem at leve trods deres seksualitet. Ligeledes at stifte foreninger i de forskellige lande i Afrika.

Selve projektet er startet op i Danmark, hvor vi allerede har stiftet en forening for afrikanske lesbiske og transseksuelle kvinder.

Vores ide med foreningen er, at skabe fokus på lesbiske og transseksuelle kvinders forhold i Afrika, og at informere og oplyse og motivere de afrikanske kvinder, og give dem forståelsen af "at rejse sig op", som er den danske oversættelse af vores forening Kusimama.

En af foreningens medlemmer skal rejse til Congo sammen med en dansk filminstruktør, og få skabt en dokumentarfilm, som kan være med til oplyse verden om de forhold lesbiske og transeksuelle kvinder lever under i Congo. Deruover håber vi, at dokumentarfilmen kan skabe debat og forhåbentligt vil det også vække nysgerrighed og inspiration. Hensigten er, at forsøge at bryde tavsheden om homoseksualitet.

Gennem flere ugers research, har vi endelig fundet en lille feministisk lesbisk bevægelse. Desværre har de intet tilholdssted ,derfor vil vi forsøge at åbne et sted, hvor lesbiske og transseksuelle kvinder kan komme og skabe et socialt netværk, som på længere sigt skal kunne virke som et sted, hvor de kan søge oplysning og vejledning omkring de problemstillinger, der måtte være forbundet ved at være transseksuel og lesbisk i Congo.
Hvis nogle af jer vil give et lille bidrag, så ville det være en stor hjælp, for at vi kan åbne et sted for lesbiske og transseksuelle kvinder i Congo/Kinshasa.

Lidt fakta om foreningen i Danmark:
Foreningens navn er "kusimama" som betyder at rejse sig på swahili.
Vi er 11 medlemmer; so far:-)
Foreningen blev stiftet den 24. november 2011. Vi har en stor passion for at gøre en forskel og håber på, at det lykkedes os, i hvertfald at hælpe EN lesbisk i Afrika.

Mange TAK!

Med venlig hilsen

Kusimama
E-mail: kusimama@hotmail.com
CVR-nr.34144494
Partnerskaber