Enden på Komedien

2.775,00 kr. 111.00% af 2.500,00 kr.

7

crowdfunders
udløbet
CreativeConcept @creativeconcept

medlem siden 3. april, 2012

Om projektet

Dette bliver Creative Concepts anden film, efter sidste års succes Mørkefald, som lige nu deltager i en række forskellige filmfestivaller verden over. Dette projekt er bygget op som en mellemting mellem en kortfilm og en spillefilm, hvor vi får etableret et fast narrativ og nogle karakterer, men ikke skal fylde en masse tid ud med ingenting. Filmen bliver en sort komedie med udgangspunkt i en ung mand, som kæmper med at komme sig over et forlist forhold.

Vi har samlet et slagkraftigt crew og fået et glimrende manuskript fra Daniel Bredegaard, som også stod bag historien på vores sidste projekt. Derudover kan vi præsterer et crew med megen erfaring fra forskellige projekter og jobs rundt omkring i landet. De fleste er stadig under uddannelse, men vægter projektet her meget højt, fordi det giver dem mulighed for at få noget uhyre vigtig erfaring og en platform til at udvikle sig. Der er altså tale om en talentfuld flok, som brænder for projektet.

Undervejs i projektet vil det være muligt at kunne følge med i vores arbejde via både facebook, youtube og vores hjemmeside, hvor vores marketing-gruppe vil opdatere løbende og give et enestående indblik i udarbejdelsen af et filmprojekt. Derudover tør vi også godt love et par små sjove indslag, hvor man kan opleve crewet fra en lidt mere underholdende side.

Lige nu står produktionen i en vigtig face, hvor vi netop er ved at få lagt sidste hånd på storyboardet og crew- samt skuespilsammensætningen er ved at falde endeligt på plads. Shootingen starter til Juli. Efter filmen er kommer i kassen vil der således være lige knap et halvt år til post-produktionen, hvilket indkludere klipning, colorgrading, lydmix, musikkomposition mm. Til januar næste år vil filmen således være færdig.

Det vi står og mangler penge til lige nu er primært logisktiske formål: Leje af location, indkøb af rekvisitter, catering på settet og distribution efter filmen er færdig. Vi har været så heldige at alle folk omkring filmen har indvilliget i at arbejde gratis og udfører en masse timers hårdt slid. Vi har også mulighed for at skaffe en stor del af det tekniske udstyr og special effects, der skal bruges til filmen, men bliver dog nok også nødt til at bruge lidt penge selv på det punkt.
En stor tak
Minimumsbeløb 1,00 Alle der bare giver det mindste beløb skal have en stor tak på vegne af hele holdet. Selv det mindste lille beløb hjælper os tættere på vej mod vores mål, og derfor sender vi dig al den gode karma vi kan mønstre.
Invitation til private screeninger af den endelige film
Minimumsbeløb 30,00 Alle de betaler bare små 25 kr. vil få en invitation til en af de private screeninger af det endelige produkt, som vil blive afholdt i den århusianske biograf, Øst for Paradis. Selve screeningen kommer dog nok også til at koste lidt...
En udgave af Mørkefald
Minimumsbeløb 75,00 Alt det foregående + en udgave af vores tidligere film, Mørkefald, tilsendt med posten for blot små 50 kr.
En plakat oven i
Minimumsbeløb 200,00 Hvis du insitere på at blive ved med at sende os penge, smider vi også en signeret udgave af filmens plakat med i posten når den engang står færdig.
Et styks soundtrack til Mørkefald og Enden på Komedien coming up
Minimumsbeløb 275,00 Du er da bare slet ikke til at stoppe. Hvis du smider det her beløb får du ikke blot alt det forgående, men vi smider også en speciel udgave af soundtracket til både Mørkefald og Enden på Komedien.
En udgave en det oprindelige manuskript
Minimumsbeløb 500,00 Nu har du også selv bedt om det. Hvis du giver os så mange penge, så giver vi dig et helt enestående blik ind bag vores film med en udgave af det oprindelige manuskript skrevet af Daniel Bredegaard.
Mulighed for besøg på settet og møde med folkene bag
Minimumsbeløb 800,00 Nu er du efterhånden oppe på at finansiere ca. 10 % af vores filmen, og så synes vi da bare det er fair at vi får lov til at møde dig. Der vil blive arrangeret en mulighed for at komme ud og se foreberedelse til optagelse på selve settet.
En helt særlig tak i rulleteksterne og krediteres som Associate Producer
Minimumsbeløb 1.200,00 Du får alt det foregående tilbudt, men også en helt særlig plads i vores hjerter. Og hvilken bedre måde at sige tak på, end med dit navn i rulleteksterne og en chance for at se dit navn på skærmen sammen med vores.
Partnerskaber