Landets første videobaserede lægefaglige rådgivningstilbud!

0,00 kr. 0.00% af 200.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
docr @docr

medlem siden 12. juni, 2012

Om projektet

Videodoktor.dk skal tilvejebringe de første erfaringer med videobaseret lægegfaglig rådgivning. Dette vil forhåbentlig danne grundlag for at du i fremtiden vil kunne konsultere din egen praktiserende læge eller vagtlægen via webcam.

Pengene fra dette crowdfunding projekt vil overvejende blive brugt på at videreudvikle og forbedre videodoktor.dk på baggrund af de løbende tilbagemeldinger fra testpatienterne. Vi vil især fokusere på at få tilknyttet relevante eksperter, der kan bidrage til en optimeret brugeroplevelse og userinterfacet, så videokonsultationerne kan blive en sikker og tryg oplevelse. Hvis økonomien tillader det, så vil vi også fokusere på relevante medico-devices, der kan understøtte videokonsultationen og give lægen et bedre grundlag for at stille den rette diagnose.

Hvis du ønsker at høre nærmere eller har du lyst til at tilmelde dig som testpatient kan du gøre det på videdoktor.dk eller på facebook-sitet.

Bag videodoktor.dk står Imran Rashid, 35-årig speciallæge i Almen Medicin og IT-iværksætter siden 2010 med virksomheden Chatterbay ApS, der har specialiseret sig i online formidling af ekspertrådgivning.

Videodoktor.dk er dog er et socialt non-profit iværksætterprojekt, der har til formål at kickstarte den teknologiske udvikling i primærsektoren.
Partnerskaber