Stå bag Sømændene

160.003,00 kr. 106.67% af 150.000,00 kr.

355

crowdfunders
udløbet
TheSailors @thesailors

medlem siden 22. juni, 2012

Om projektet

.///. WE MADE IT - helt vildt glad og super stolt :)




.///. VIDEO UPDATE 22.8.2012



 

Sømændene er halvvejs i mål. De har nu samlet over 76.000 kr. ind.


 

Sebastian:

""Vi er super stolte over, at vores fans bakker op om projektet, og at det allerede nu er det projekt i Danmark, der har samlet flest penge ind. Men der er stadig 50% tilbage, så vi er meget spændte på, hvordan resten af projektet forløber.".

Thomas:

“Det er virkelig dejligt, at have nået 50% nu. Vi vidste godt, at vores fans bakker rigtig meget op om os, men det er stadig en stor forløsning. Men kampen er ikke vundet endnu! Vi har stadig brug for den sidste halvdel og opbakning fra alle vores dejlige fans landet over”.

.///. VIDEO UPDATE 10.8.2012



Lidt mere info om incitamenterne til vores crowdfunding projekt from Sømændene on Vimeo.

Lad samarbejdet begynde

Vores fans har i lang tid efterspurgt et album med vores egne numre. Det projekt fører vi nu ud i livet. Men det er hårde tider i musikbranchen, og pladeselskaberne tror ikke på, at der er fremtid i sømandssange. Men det er der mange af vores fans, der gør.

Og så var det, at det gik op for os. Hvorfor ikke glemme pladeselskaberne og i stedet prøve at lave vores næste album i fællesskab med de mennesker, som elsker vores musik lige så meget, som vi selv gør?

Derfor søsætter vi nu Danmarks største fan-finansierede indsamling til vores næste album. Men der er ikke tale om en indsamling i traditionel forstand, hvor du giver penge til et formål, som du aldrig rigtig kommer til at se resultatet af. Hvis du støtter vores projekt, så tager vi dig med hele vejen fra idé til det færdige album. Vi filmer hele processen og lægger det ud, så du kan følge med i hvad der sker, når et band som Sømændene laver et album. Det gør vi fordi, vi vil have, at du skal være så stor en del af processen som muligt. Men kommunikationen går ikke kun én vej.

Vi laver albummet til jer, finansieret af jer, og derfor vil vi også lave det i fællesskab med jer. Du får muligheden for at komme med input til coverbilleder, melodier og sangtekster, og på den måde er du faktisk med til at påvirke resultatet af den færdige plade.

Nu er det op til jer at vise, at der er efterspørgsel og lyst til at holde liv i de danske sømandssange. Til gengæld lover vi, at vi sammen kommer på en rejse, I sent vil glemme.

 

Hvis du har lyst til at støtte med et større beløb eller har andre incitamentønsker, end dem der er beskrevet ude i højre side, så skriv til fan@thesailors.dk

 

.///. UPDATE 27.7.2012

TV-2 Nyhederne var forbi Langelandsfestivalen og lavede et indslag om vores crowdfunding projekt. Se det her (eksternt link):



 
Partnerskaber