Med hjertet på rette sted

1.000,00 kr. 1.25% af 80.000,00 kr.

1

crowdfunders
udløbet
JeanV @jeanv

medlem siden 28. juni, 2012

Om projektet

Støt et godt projekt i en god sags tjeneste for alle i samfundet også dig.


I dette projekt er der forkus på hvordan gravide kvinder får en bedre, sundere og stærkere graviditet, så de kan klare at være på arbejdsmarkedet ind til graviditetsorlovens start. I dag oplever mange kvinder, at de står alene med deres graviditet og de evt. graviditetsgener, der må være forbundet hermed. Omgivelserne (både på arbejdet og i hjemmet) har sjældent de fornødne resourcer og overskud til at tage sig af og hjælpe den gravide til en hverdag, der er tålelig for hende. Men der er så mange småting, som kan gøres og den gravide kan også gøre meget for hende selv, så hun ikke skal opleve smerter, usikkerhed og afmagt.

Derfor har jeg igennem de sidste 5 år udviklet en metode ”Gravid på arbejde”. Denne metode bygger på 10 forskellige faktorer, som alle går ind og påvirker kvindens trivsel og velbefindende i hendes graviditet. Hun er selv medvirkende til at få det bedre, men metoden er designet således at hun med rådgivning, arbejdshæfte og e-learningsprogram kan opnå denne gode graviditet, som er så afgørende for mor og barn. Så hvad skal der til for, at metode kan tages i brug i det danske samfund og være til gavn for alle danske gravide kvinder?

Jo, lige nu mangler metoden at blive testet i stor skala. Det vil sige at metoden skal testes på 500 danske gravide kvinder for at sikre, at den virker for alle kvinder uafhængigt af arbejdstype og kvinde. Dette gøres i samarbejde med 12 store virksomheder (både private og offentlige), som har valgt at stille gravide til rådighed i arbejdstiden. Projektet mangler således nu finansiering til at blive udført af de personer, som er tilknyttet projektet. Du vil med dine penge sikre at vi kan få metoden gennemtestet så den kan være til gavn for danske kvinder nu og i fremtiden. Dine penge vil ikke blot sikre den enkelte kvindes velbefindende men pengene vil også bidrage til at vi sammen mindsker de udgifter de lige nu ligger for samfundet i at hjælpe kvinder med smerter og sygdom i deres graviditet.

Hvem er jeg - skab nærhed.

Mit navn er Jean Vennestrøm, og jeg er indehaver af Kvindelivet.dk, hvor jeg de sidste 5 år har beskæftiget mig med kvinder omkring fødselstidspunktet. Dette arbejde har været for at fremme kvinders sundhed, styrke og overordnede velbefindende i denne krævende periode af deres liv.  Jeg har igennem mit arbejde nu udviklet en metode, som fremmer gravide kvinders velbefindende, således at de er mindre syge under graviditeten og dermed har en bedre og sundere graviditet. Min baggrund for udvikling af sådan en metode ligger i mit tidligere erhverv som forsker samt min passion for motion & sundhed. Jeg har hele mit liv beskæftiget mig med træning, sundhed og sygdom på rigtig mange forskellige måder, men min niche i gravide kvinder bygger på, at jeg ikke syntes, at der var nok svar til mig selv, da jeg ventede min første for godt 10 år siden. I dag er der nu så mange svar, at vi næsten drukner i dem og derfor blev min videnskabeligt baseret bog "Træning & Graviditet - et spørgsmål om tryghed" til, idet jeg ønsker, at gravide kvinder trygt og roligt skal have en god og sund graviditet, til fordel for både mor og barn.
Vil du gerne læse mere om mig og min faglige baggrund er du velkommen til at læse nærmere på kvindelivet.dk

Hvad vil pengene mere konkret gå til

Projektet som jeg er i gang med at finde penge til er et stort treårigt forskningsprojekt, opdelt i flere små delprojekter. Overordnet skal min metode testes på 500 gravide kvinder, for at sikre metodens effekt. Men her via booomerang søger jeg penge til udvikling og implementering af en e-learningsplatform, som sikre at de øvelser og delmetoder, der er udviklet i forbindelse med metoden kan læres via e-learningsprogrammet og derfor nemt benyttes af den gravide. Dine penge vil derfor gå til dette e-learningsprojekt og dermed have et konkret slutprodukt til gavn for den samlede metode og til gavn for gravide kvinder, så de kan have en optimal graviditet, hvilket også i sidste ende er til gavn for hele samfundet.

Jeg vil derfor være taknemmelig for din støtte til mit lille delprojekt, som bestemt spiller en væsentlig rolle for hele min samlede metode og test.

Tak, Jean :)
Partnerskaber