Scolarship på Ryslinge InnovationsHøjskole

0,00 kr. 0.00% af 24.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
TygeMortensen @tygemortensen

medlem siden 31. juli, 2012

Om projektet

Jeg skal bruge penge til:

Søger funders som vil støtte et ungt menneskes mulighed for at komme på 4-5 måneders højskolekursus på Ryslinge InnovationsHøjskole. Højskolen uddanner iværksættere og målet med scolarshipprogrammet er at knytte en professionel relation mellem de studerende på højskolen og innovationsopgaver der giver pay back, måske i din virksomhed. Metoderne er bl.a. hjælp via Innovation Camps, nye ideer, vidennetværk, forretningsmodel innovation, visuel storytelling, praktikophold mm.

InnovationsHøjskolen har nu et halvt år på bagen og har vist sin berettigelse. "iTeam1" som vi kaldte det første hold elever i foråret 2012, er fløjet fra reden. Deres gennemsnitalder var 25.5 år, de fleste med universitetuddannelse. Og de er igang med egne projekter og virksomheder. Og organiseret i et netværk kaldet "iBizzer".

I foråret fik vi finansieret 6 elever via scolarshipprogrammet, men vi søger løbende kontakt med nye virksomheder/personer som ser ideen i at knytte højskolens innovation og iværksætteri arbejde sammen med eksterne innovationsopgaver og deres egen virksomhed. Og som ser ideen i at få udbytte af det arbejde vi gør.

Hvert scolarship koster 24000 kr., der vil finansiere et højskoleophold.

InnovationsHøjskolen har professionelle lærere tilknyttet som indenfor deres fagområder kan trækkes på bl.a. til video produktion, social mediestrategi, professionel storytelling, visuel identitet, kreativ procesledelse, nytænkning, organisationsudvikling mm

Her er lidt om mig/os:

Vi er en ny type højskole i Danmark der arbejder med innovation og iværksætteri. Vi har lavet højskolen om til et læringsrum med et nyt mindset, redskaber for nytænkning og iværksætter ånd.

Ryslinge InnovationsHøjskole er også Danmarks næstældste højskole, med en laaang højskoletradition der strækker sig helt tilbage til den tid hvor højskolerne var rugekasser for datidens iværksættere og samfundsomvæltere. Det er vores mål igen at bruge højskolerne til det den er god til. At sætte gang i mennesker og gang i Danmark.

Vi er en gammel højskole med en ny ide og derfor et rigtigt iværksætterprojekt. Og vi mangler flere elever som scolarshipprogrammet skal være med til at findeog vi har dygtige lærere og iBizzer der kan trækkes på. Og vi har et koncept som vi tror på.

Følg os på vores blog: ryslinge.nu

Jeg er forstander, selv iværksætter, innovationsekspert, procesleder, foredragsholder og 52 år.
Partnerskaber