MTB feriehus i fedt naturområde

3.200,00 kr. 6.40% af 50.000,00 kr.

5

crowdfunders
udløbet
JesperCC @jespercc

medlem siden 2. september, 2012

Om projektet

Hej, jeg hedder Jesper og er den lykkelige ejer af MTB huset, der ligger lige ved Blåbjerg Plantage tæt på Henne strand ved Vesterhavet. I Blaabjerg Plantage finder du noget af Danmarks bedste mountainbike terræn, hvor der bl.a. bliver kørt DM. Målet med MTB huset er at skabe et fedt fristed for folk, der kører mountainbike eller bare er vild med gode naturoplevelser og vil have et sted at overnatte tæt på plantagen, Vesterhavet og Nørre Nebel by.

Jeg er villig til at investere blod, sved og glædestårer i at skabe det perfekte hus, men det gør det jo desværre ikke alene. Derfor har jeg brug for dig, der synes, at det kunne være fedt at støtte et projekt som dette, mod at få et eller flere ophold i huset til gengæld!

Huset trænger til en modernisering af el- og VVS-installationer samt en omgang maling og et par nye vinduer, før jeg vil leje det ud igen. Da jeg er vild med området og specielt det helt enestående mountainbike terræn, der er i området, har jeg besluttet mig for ikke at ville leje det ud til en fast lejer igen. Jeg vil gerne have mulighed for selv at bruge det som feriehus og tilflugtssted i weekenden, hvor jeg efter en travl uge på jobbet kan koble fuldstændig af i selskab med gode venner, min mountainbike og ikke mindst naturen i og omkring Blaabjerg Plantage og Vesterhavet. Men du kan også få del i herlighederne ved at skyde lidt håndører i projektet.

Jeg investerer selv min tid samt ca. 25.000 kr opsparing i at få sat et par nye vinduer i, få hele huset spartlet og malet indvendigt samt klargjort, så det er pænt og imødekommende for dig og andre besøgende.

Jeg har derudover brug for 50.000 kr. til ny el-installation samt modernisering af VVS installationer og ny varmekilde. Det bliver en kombination af el-vandvarmer, el-radiatorer og brændeovn. Jeg får hjælp af venner og familie til en del af arbejdet, så jeg kan holde timelønsudgifterne nede på et minimum.

Udover indvendig modernisering river jeg udestuen ned og laver en terrasse af den gamle flisebund i udestuen og så bliver der lave en lille have rundt om huset med et minimalt behov for vedligehold. Resten af haven (grunden er 1500 m2) bliver udlagt som naturgrund.

Jeg er i august 2012 gået i gang med den indledende renovering og nedtagning af gamle radiatorer mv. Crowdfundingprojektet, hvor du kan støtte mig, løber frem til 15. november 2012. Opnår jeg fuld funding og har samlet 50.000 eller mere ind til projektet, går jeg og en el-installatør straks igang med el-arbejdet og en VVS’er bliver sat i gang med VVS-arbejdet. Projektet forventes færdigt til 1. april 2013, hvor huset er klar til at tage imod forårskåde mountainbikere og andet godtfolk.

Er du interesseret i at høre mere om projektet, har du spørgsmål eller gode ideer, ja så er du altid velkommen til at ringe eller skrive til mig. Jeg glæder mig til at høre fra dig og til at møde dig ved MTB huset eller i plantagen et sted.

Du kan se flere videoer og mere info på min hjemmeside http://www.mtbhuset.dk

Med venlig hilsen

Jesper Christiansen
Partnerskaber