In the Name of Love - Ny musical på Allerød Musikskole

1.530,00 kr. 8.50% af 18.000,00 kr.

10

crowdfunders
udløbet
TalentPortalen @talentportalen

medlem siden 30. maj, 2012

Om projektet

Hjælp os med at hyre en lysmand.

Rumsonden Voyager One, som blev sendt op i 1977, er nået ud i det ydre rum og har ikke været til at få kontakt til i over 2 uger. Bino mener den er blevet fundet af fremmede væsner. Emilie er træt af at være til grin i Paradise Hotel og vælger at springe fra og efterlader sin partner Patrick i tv-programmet. De var ellers på vej til at vinde konkurrencen, men hun har fået nok. Emilies mor bliver meget skuffet, da Emilie kommer hjem og giver hende straks penge til en returbillet. Emilie vælger at flygte….

Velkommen til “In The Name of Love”.

“In the Name of Love” er en nyskrevet musical, som sættes op for at fejre Allerød Musikskoles 50 års Jubilæum 2012/13. 23 pop og rocknumre er specielt udvalgt fra de 5 årtier Allerød Musiskole har eksisteret og blandt de internationale kunstnerne finder man Genesis, Coldplay, David Bowie, Alanis Morisette, Beatles, Led Zeppelin, Massive Attack, U2 og mange flere.

Det bliver lige så flot og super underholdende som sidst vi lavede musikforestilling på Allerød Musikskole – den anmelderroste Queen-musical ”Kind of Magic”. Dengang skrev pressen (Frederiksborg Amtsavis, marts 2010 ):
”Tirsdag aften havde Allerød Musikskole premiere på teaterkoncerten " Kind of Magic", og præstationerne på scenen begejstrede publikum.Forestillingen er bygget op om en perlerække af Queens sange og tæller kæmpe-hits som "Radio Ga Ga", "Killer Queen", "We Will Rock You", "A Kind of Magic" og ”Bohemian Rhapsody". Det er Lynne Kirk Sundstrøm, der har skrevet manuskriptet og instrueret forestillingen, som hun har samlet et hold på godt 60 unge til at medvirke i. Umiddelbart kan man måske tænke, at når noget involverer Queens sange og musik, så kan det ikke gå helt galt. Men kan man ikke spille og ikke synge, så kan det gå rigtig galt at kaste sig over Queen-materiale. Manglende talent kan man dog ikke beskylde musikskolens forestilling for at have problemer med. Tværtimod.Bandet spiller fremragende og leverer en sikker og medrivende præstation, der fra første tone får tilskuernes fødder til at danse og hoveder til at nikke i takt til musikken. Og sangerne, der har mange soloer forestillingen igennem, følger op med lige så godt og til tider overvældende talent.Tilsammen skaber forestillingens mange medvirkende, der også tæller et stort kor og danser, en flot, sammenhængende forestilling, som gør det umuligt ikke at blive ramt af Queen-magien.”

Finanskrise har ramt alle, og derfor er der bare ikke de penge i kassen, som vi havde håbet på. Hvis I støtter os – og vi når vores mål, så vil vi bruge pengene til at hyre en lysmand alle de 10 dage forestillingerne varer. Hvis vi kommer over vores mål, så er der nok at bruge pengene til. Vi prioriterer: leje af microports til solister, leje af publikums tribuner, produktion af cd/dvd af forestilling.

Læs mere om den kommende musical på vores hjemmeside www.inthenameoflove.dk
Partnerskaber