TANKEFRYD

1.250,00 kr. 25.00% af 5.000,00 kr.

4

crowdfunders
udløbet
majakrog @majakrog

medlem siden 13. september, 2012

Om projektet

Vi er to kaospiloter der har lavet vores afsluttende opgave indenfor problematikkerne, der møder seniorer der snarligt er på vej på pension. Vi har fundet, at mange seniorer går med bekymringer og tanker om deres pensionsliv, ikke bare økonomien, men også deres kommende identitet og deres sociale netværk. Det går i bedste fald ud over deres humør i hverdagen, men desværre kan det også resultere i ensomhed og depressioner. Vi vil gerne forberede dem på tiden der kommer, derfor har vi udviklet et projekt vi kalder TANKEFRYD.

Som en del af TANKEFRYD, har vi over det sidste halve år udviklet et kursus, som vi nu føler er klart til at blive afprøvet.

Lige nu lægger vi alle døgnets timer i projektet. Både i dagtimer og nattetimer cirkulerer TANKEFRYD i vores sind, og alt vi ønsker er at knække koden til hvordan vi får dette projekt til at køre rundt, så vi kan komme ud og afholde kursus, og dermed bidrage til en positiv pensionstilværelse i mange individers liv.. Vi håber at denne indsamling vil blive begyndelsen. Vi mangler start kapital til kontorleje, materialer, spil produktion og en smule løn (da vi gerne vil have lidt rosiner til vores havregrød :).

Synes du det lyder som et spændende projekt, og er dette en problematik du kunne tænke dig at hjælpe os med at belyse, så vil din støtte være højt værdsat og vi vil meget taknemmeligt tage imod den!

Tusind tak for din hjælp!
Partnerskaber