Kunstgræs i Sanderum Boldklub

55.000,00 kr. 100.00% af 55.000,00 kr.

26

crowdfunders
udløbet
SanderumBK @sanderumbk

medlem siden 3. oktober, 2012

Om projektet

Sanderum Boldklub ønsker brændende at erstatte en jord/grusbane med en kunststofgræsbane. Vi vil dermed forbedre mulighederne for fysiske aktiviteter udendørs hele året for klubben og områdets skoler. Det giver gladere børn, en ekstra bane, nye rammer for socialt samvær, bedre sundhed, bedre fastholdelse af unge i klubben. Men vi har brug for din støtte... Nuværende eller tidligere medlemmer, venner af klubben eller af dig, bedsteforældre... Du kan gøre en forskel allerede i dag med et bidrag til projektet.

Status er at der skrevet en deltaljeret projektbeskrivelse. De foreløbige bygge- og anlægstilladelser fra kommunen er givet. Der er lavet nødvendige jordprøver af eksternt firma. Der er kommet 50.000 kr. fra Fiona Bank Fonden.En el-sponsor har meldt sig på banen som bidragyder til elmasternes tilpasning. Tilbud på banen er indhentet.

Hvis du vil se den detaljerede projektbeskrivelse besøg: http://www.sanderumboldklub.dk/page.aspx?id=39485

OBS: Hvis vi ikke når vores mål på 55.000 kr. bliver dit støttebeløb refunderet automatisk.Dog ikke transaktionsgebyret. Se endvidere booomerang's Vilkår og betingelser: https://www.booomerang.dk/vilkar-og-betingelser/
Partnerskaber