Opbevaringsrum til udstødt fodboldklub

225,00 kr. 3.75% af 6.000,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
larsbb @larsbb

medlem siden 14. november, 2012

Om projektet

I 2007 startede en håndfuld aktive fodboldspillere deres egen klub, da de var træt af at blive kastet rundt med hos de klubber de spillede under. 5 år senere er klubben vokset til over 50 medlemmer fordelt ud på to herre 11-mandshold og et dame-hold. Interessen for klubben er fortsat stor og der kommer nye medlemmer til hvert år. Udgifterne er dog også store og budgettet er derfor stramt.

Grundet banemangel i Århus generelt har klubben været kastet rundt på forskellige fodboldanlæg af kommunen og er nu endt i Tranbjerg hos AIA. Eftersom det er et tvunget ægteskab, er det heller ikke noget lykkeligt et af slagsen og AIA ser helst at Keglerne finder et andet sted at træne og spille kampe. Derfor har AIA heller ikke fundet plads til at FC Kegle kan have et opbevaringsrum til deres mange bolde, kegler, veste, spillertøj, kridtmaskiner og hvad der ellers er af udstyr. Det medfører at alt udstyret skal opbevares enkeltvis hos spillerne, hvilket selvsagt ikke er optimalt.

FC Kegle har derfor ansøgt Århus Kommune om at få opstillet en container tæt på fodboldbanen og kommunen har vist sig positivt indstillet overfor ideen. Dog koster en sådan container op mod 10.000,- for ny og derudover er der udgifter til transport, opsætning af fliser, samt maling af containeren, da kravet fra kommunen er at den skal falde i med omgivelserne. Alt sammen koster dog og klubkassen kan ikke håndtere denne udgift alene.

Derfor rækker vi ud efter hjælp fra dig!

Hjælp os med at skrabe penge sammen til containeren, så FC Kegle fortsat kan eksistere og vokse som det samlingspunkt det er for mange unge i øjeblikket. FC Kegle gør meget for sporten i Århus - hjælp os til at kunne gøre endnu mere!
Partnerskaber