Små børns motorik og småbørnsforældres fitnesstid

0,00 kr. 0.00% af 90.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
NicoLegOgFit @nicolegogfit

medlem siden 13. marts, 2013

Om projektet

Nico Leg og Fit har behov for noget mere udstyr, der kan tiltrække små børn (2-7 år) og deres forældre.

Med udstyret vil forældrene få nemmere ved at have deres børn med i Nico Leg og Fit, hvor de kan dyrke fitness i form af styrke- og kredsløbstræning.

Udstyret har samme virkning som meget af det, der kan ses på dette link:

http://www.legeparadiset.dk/

Udstyret tiltrækker generelt de små børn ved at være motorisk udfordrende, spændende og farverigt. De små kan lege og udvikle sig i lang tid i udstyret, så forældrene bedre får ro til at dyrke fitness i det andet område af Nico Leg og Fit.

Du kan evt. se fotos fra og læse om Nico Leg og Fit på nicolegogfit.dk

Det nødvendige udstyr kan anskaffes for cirka 135.000 kr. Selv om udstyret har samme virkning som en del af det, der kan ses på linket ovenfor, er det naturligvis i en mindre størrelse til den plads, der er i fitness centret Nico Leg & Fit.

Det ønskede udstyr fylder ca. 22 kvadratmeter og op til 3½ meter i højden, hvor det er i to etager. Det vil så være stort nok til at 15-20 børn af gangen kan lege og udvikle deres motoriske færdigheder i legeområdet. Men Nico Leg og Fit mangler 90.000 kr. for at kunne anskaffe udstyret til børnene. Dem kan du være med til at skaffe, hvis du støtter med det beløb du kan fra mellem 250 kr. og (hvis du har tilstrækkelige midler) 10.000 kr. Udover glæden ved at støtte et godt formål for småbørnsfamilier (og dermed næste generation) og deres forældre, kan du få fri træning i Nico Leg og Fit indtil 1. juli ved at støtte projektet.

 
Partnerskaber