EP-udgivelse

6.411,00 kr. 128.22% af 5.000,00 kr.

23

crowdfunders
udløbet
SofieSchelde @sofieschelde

medlem siden 15. marts, 2013

Om projektet

Sofie Schelde - og det lille orkester har indspillet en EP. Den indeholder 6 numre inklusiv titler som Integrationsvisen, Lille Ko, Eventyret om nonne og sømandspikken og Pudsig Pudsigkat. EP’en udkommer digitalt i løbet af foråret, men jeg vil også gerne trykke den i fysiske eksemplarer. Det koster desværre, og efter selv at have betalt alle udgifter til studie, teknikere, musikere mm er kassen gabende tom! Derfor har jeg oprettet denne crowdfunding, hvor jeg håber at kunne samle ind til det fysiske tryk af EP’en.

Sangene er på dansk i en slags nyere visestil. De omhandler alvorlige emner som lyst, mænd og seksualitet - set fra et kvindeligt perspektiv. Blandet op med lettere stof som venskab og ensomhed, samt livet generelt - og køer i særdeleshed. Du kan se mere om mig og høre demoindspilninger af musikken på

http://www.facebook.com/pages/Sofie-og-det-lille-orkester/172936536075781

Jeg håber du har lyst til at støtte mig – enten ved at købe EP’en på forhånd, eller ved at støtte mig i det hele taget. Så håber jeg at kunne underholde dig med nogle sjove sange og en rigtig fin EP.

Mange hilsner Sofie Schelde
Partnerskaber