Madbod på Distortion

5.430,00 kr. 271.50% af 2.000,00 kr.

16

crowdfunders
udløbet
Cibo @cibo

medlem siden 6. maj, 2013

Om projektet

We have a dream!

Støt to pigers projekt om at få, en succesfuld madbod på Distortion 2013

Vi er to unge iværksætter Caroline og Bine, som har fået den fantastiske mulighed, at realisere vores drøm om et veletableret cateringfirma. Vi har begge 10 års erfaring indenfor restaurantionsbranchen. Hvilke også var her vi for snart et år siden mødte hinanden, på et af Københavns skønne hoteller. Vi er blevet drevet af hinandens gå-på-mod og professionalisme indenfor tjenerfaget.

Vores iværksætterdrøm gik i opfyldelse, da vi for en måned siden fik plads på Distortion, Københavns største gadefest. I samarbejde med den dygtige britiske kok Tom, og hans team vil vi levere mad af kvalitet. Det er en stor drøm, der går i opfyldelse d. 31 maj og 1 juni hvor vi debuterer på Refshaleøen, København K.

Vi ønsker at levere høj kvalitet og et sundere alternativ til junk food, heraf hjemmelavet lækre friske sandwich og salater. Derudover vil vi have cookies og muffins i vores bod, såfremt den søde tand melder sig.

Da vi ikke har haft mulighed for at spare penge sammen, er vores økonomiske situation meget stram, vi har derfor hårdt brug for din støtte stort som småt. Det kan være altafgørende for, om det bliver en succes. Hvis du har planer om at komme på Distortion og ønsker et alternativ til junk food, vil vi sætte pris på din støtte og til gengæld tilbyder vi dig en stand med friske hjemmelavet sandwich og salater. Om du deltager i Distortions gadefest eller ej har vi selvfølgelig interesse i al din hjælp.

Hvis det bliver en stor succes på Distortion vil det sikre os kapital til vores fremtidige arbejde med cateringfirmaet.

Håber du vil hjælpe med at støtte vores projekt, så det ikke forbliver en drøm men en realitet. Til dig som støtter med 200 kr. eller derover, vil der uddeles en goodie bag i vores bod på dagen.

Vi har valgt at sætte støttesummen lavt, da alt har interesse og vil gøre en forskel. Dog er den samlede sum vi mangler 15.000 kr.

Pengene vil gå til at betale leje af køkkenvogn, salgsvogn, råvarer ect.

Vores udvalg vil blandt andet bestå af, råstegte kartofler med chili dip, salater, fire forskellige slags sandwich heraf kylling, parmaskinke, roastbeef og vegetar.

Håber I vil støtte vores drøm!

Kærlig Hilsen

Caroline og Bine

Følg med på Facebook
Partnerskaber