WALKING PSYCHOSIS PÅ SORT VINYL!!!

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
WalkingPsychosis @walkingpsychosis

medlem siden 9. maj, 2013

Om projektet

Walking Psychosis udkommer på LP!!!!  


Vi har spillet en lang række koncerter i ind og udland, overlevet et hav af interne konflikter og udskiftninger af bandmedlemmer og er nået langt trods alt hvad rock'n'roll indebærer af sex, stoffer, sladder, kampe, gode venner, hårde modstandere og vilde shows! Vi har spillet for under ti og over hundreder og vi har gjort så meget som muligt selv fra CD tryk til booking, fra udlandsjobs til gæsteoptrædender.
Vi har lavet fire udgivelser og givet modstanden, bitterheden og bankgælden fuckfingeren, og vi er efterhånden rigtigt godt på vej med fede bandsamarbejder, stabile kontakter, anerkendelse fra tidligere tvivlere og en massenye eventyr på vej!

Walking Psychosis mangler nu kun ét vigtigt skridt i retning mod at være et ægte rockband: Udgivelse af et sort vinylalbum...

Vi har fået lov at låne et lydstudie af nogle venner på Sjælland, og vi har styr på teknikken. Vi har sågar udvalgt og testet numrene til albummet til liveshows! Vi har sågar fået nogle rigtigt gode tilbud på vinyltryk! Vi skal rejse 11.000  kr. til tryk af vores vinylplade, og vi mener at den eneste måde vi har gjort det rigtigt som punkband er, at komme ud på sort vinyl!

Vi splejser om de første 6.000 kr. og så vil vi rejse de sidste 5.000 kr. ved at sælge personlige værdibeviser på en vinylplade til alle der støtter projektet med 80 kr. eller mere! Når pladen er kommet ud af trykken vil alle der har støttet projektet være sikrede et eksemplar af et meget lille oplag af vores LP, og I vil få den tilsendt med brevpost alt inklusive til den nette sum af 80 kroner!
Partnerskaber