Musikvideo på Andre Planeter

8.600,00 kr. 107.50% af 8.000,00 kr.

30

crowdfunders
udløbet
Maja Gry @majabrons

medlem siden 8. maj, 2013

Om projektet

Kære du

Når du er kommet så langt som til "her", så er det måske fordi, du kan li' min musik. Det håber jeg!!!

Jeg vil jo rigtig gerne have lidt vind i håret, medvind på cykelstien eller rettere "vind i karrieresejlet" og dette kommer jo sjældent til den, der ikke benytter sig af de visuelle medier nutildaws. Så jeg skal da SELVFØLGELIG have lavet mig en musikvideo.

Da pengene er knappe, og jeg skal betale en kunstnerinde for at lægge nogle ugers arbejde, kreativitet og kærlighed i produktionen, så rækker jeg hænderne ud for at bede om din hjælp. Det kræver naturligvis, at du synes om min musik eller på anden måde kan vise sympati for lige præcis mig i denne verden af vidunderlige, kreative
initiativer.

Ikke destomindre vil jeg love dig, at dette spæde skridt - som værende mit første - kun kan blive multipliceret, da jeg har i sinde at spille musik altid og allerede nu møder stor opbakning, når jeg spiller koncerter. Som bidraggyder lover jeg dig, at jeg - når sommeren 2013 går på held - vil arrangere en koncert kun for dig og dine co-biddragydere, og der vil ikke blive sparet på hverken taknemmeligheden eller kærligheden.

På forhånd mange gange tak!!!!
Tjek www.booomerang.dk/musikvideo-pa-andre-planeter/
Partnerskaber