Hvad gør Distortion ved København?

0,00 kr. 0.00% af 5.500,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
ottilie @ottilie

medlem siden 12. maj, 2013

Om projektet

Vi søger penge til vores projekt "Hvad gør Distortion ved København."

Projektet laves af Christoffer Thomsen og Ottilie Landmark fra Projektakademiet - Imagine Nørrebro, og er vores afgangsprojekt.

"Hvad gør Distortion ved København?"
er et projekt som vil undersøge hvad der sker ved København, når et festorgie som Distortion fra den ene dag til den anden ændrer normalitet til løssluppenhed og fest i gaden.

København sætter rammen for Distortion, men omvendt sætter Distortion også rammerne for en bestemt måde at opføre sig på. Hvad kan kan bydelene midt i denne festsynagi?

Projektet er vores hjertebarn og vi mener det er vigtigt at synliggøre hvad der sker med København, for at have en ide om hvad Distortion egentlig er. Distortion rykker også til andre byer, og hvem ved om festivalen også kan sætte den samme form for "festboble" ned over hvilken som helst anden by.
Bydelene Nørrebro og Vesterbro har forskellige karaktertræk, men måske ændres dette under Distortion? Måske flyder de sammen når festen overtager?

Vi vil gerne inddrage deltagerne til Distortion og ideen går derfor ud på at vi onsdag og torsdag stiller en kridtvæg op på henholdsvis Nørrebro og Vesterbro, alt efter hvor Distortion er den pågældende dag.
På væggene vil der stå: "Hvad kan Nørrebro?" eller "Hvad kan Vesterbro?".. Her lægger vi op til, at Folk skriver deres bud på hvad bydelene kan, på væggen.

Hele seancen filmes og afslutningsvis runder vi projektet af med en film, som vil forsøge at fortolke på de svar folk skriver på væggen.

Vi har ikke brug for mange midler, men det er helt essentielt at vi får bygget vores kridtvæg (3x4 meter), for at projektet kan lykkes! Derfor søger vi 3400 kr udelukkende til byggematerialer.

For at pifte projektet op har vi selvfølgelig drømme om et større budget, så vi eksempelvis kan lave flyers, plakater etc.

Vi håber at I har lyst til at støtte vores projekt

 

Hvor kan I finde os?

 

Onsdag d.29/05, Nørrebro:

Blågårds Plads (Ved Cafe Blågårdens Apotek)

 

Torsdag d.30/05, Vesterbro:

Sønder Boulevard 46-54 (Overfor Kihoskh)
Partnerskaber