Undergrunds Trykkeri

5.050,00 kr. 101.00% af 5.000,00 kr.

8

crowdfunders
udløbet
Martyrium @martyrium

medlem siden 22. maj, 2013

Om projektet

Vi vil starte et ikke-kommerciel trykkeri, som er baseret på frivillige kræfter. Ved at arbejde frivilligt med at trykke andres musik, mener vi at det sikre et billigt produkt som kan komme flere til gode, da priserne vil være lettere for mange at betale. For at kunne starte et trykkeri op, har vi brug for en bånddublikator samt bånd, som vi derfor søger penge til hos jer. Vi mener ikke at kultur eller musik skal være for dem som har penge, men for os alle, som elsker musik.

Vi har valgt at have fokus på at trykke musik på bånd, da båndet er et solidt og billigt medie, som kan benyttes, og bliver benyttet af mange ikke-kommercielle bands i dag.

Vi er et netværk af musik elskere, som i forvejen interesser os for ikke-kommerciel musik og kultur, så Vi mener at vores erfaringer fra andre projekter, kan være en fordel, medhensyn til at have øje for vores målgruppe, samt skabe kontakt med bands.

En af de vigtigste værdier for os er, at vores trykkeri er 100% ikke-kommercielt, samt at ingen skal tjene penge på produktet. Ved at ingen får en økonomisk fortjeneste, sikre vi at give mange muligheden for at betale for vores produkter.

Vi er bekymret for holdbarheden ved projektet, hvis vi selv skal betale for dublikatoren, da det ville betyde at vi skal have tjent beløbet ind igen, og derfor ikke ville kunne tilbyde et billigt alternativ til unge musikere.

Derfor takker vi for din tid, og for din altafgørende støtte.

 

 

 
Partnerskaber