Død mands kiste

1.910,00 kr. 3.82% af 50.000,00 kr.

10

crowdfunders
udløbet
Filmsjakket @filmsjakket

medlem siden 5. juni, 2013

Om projektet

Død Mands Kiste er en TV serie optaget på Fyn af fynske filmskabere.

Død mands Kiste er en antologi på samme måde som f.eks. The Twilight Zone, Gun, Hitchcock Presents og Tales of the Unexpected.

Ideen bygger på Døden som karakter. Han er omdrejningspunkt i de forskellige afsnit.

Vi inviterer forskellige filminstruktører til øen for at instruere hver deres afsnit med deres helt eget kunstneriske udtryk.

Produktionsholdet består som hovedregel af samme besætning på alle afsnit. Derved holder vi en effektiv proces og minimerer produktionsomkostningerne. Instruktørerne kan selv vælge cast og eventuelt yderligere crew.

 

Vi har 13 ideer til fortællinger og planlægger at producere 13 afsnit inklusive piloten.

Som alternativ til “konventionel” plotudvikling påtænker vi at bruge gaming som plot-skabende faktor. På den måde bliver indgangen og inspirationen til de enkelte afsnit genereret af brugere på internettet i et interaktivt rollespil.

Projektet forventes at kunne optages primo 2015 og afvikles ultimo 2015.

 

Teaseren kan også findes på www.filmsjakket.dk

 

Vi ønsker at starte dette crowdfunding projekt af to grunde, skabe opmærksomhed omkring projektet, men selvfølgelig også for at kunne betale lønninger til de mennesker der skal hjælpe med at få projektet i kassen.

Vi skal filme piloten 30/9-13 - 13/10-13.

Instruktør, mauskriptforfatter og producer arbejder gratis - rettelse (25/06-13) - alle på crewet arbejder gratis.

Kontakt Esma (producer esma@filmsjakket.dk ) for mere information.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opdatering 3/7-2013

Vi har lavet en blog med indlæg omkring filmen.

På bloggen vil der kommer billeder fra filmen, bloginlæg om forskellige aftaler vi har med forskellige folk.

Det er der du vil kunne finde den primære information om "Død mands kiste" - da vi har valgt ikke at have en seperat underside på Facebook eller på twitter. Hvis man vil have information om filmen i sin strøm nogen af de stederne - så skal man søge på filmsjakket og så kommer vi frem på begge medier.

 

Tilbage til bloggen - skynd dig ind og læs med

http://produktiondmk.wordpress.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

 

 

 
TAK !
Minimumsbeløb 10,00 Et stort virtuelt tak.
”TAKKETALE” PÅ YOUTUBE!
Minimumsbeløb 25,00 Få et personligt takke-link på youtube, det er dit for evigt og du må dele med alle dine venner, så de kan se at du støtter et fedt film projekt.
TAK + BIOGRAFBILLETTER!
Minimumsbeløb 50,00 50 kr. eller derover = Et stort, dybfølt tak! + Deltagelse i lodtrækningen om 2 stk. fribilletter i en af Nordisk Films biografer + deltagelse i lodtrækningen om 4 billetter til premieren på "Død mands kiste"
FILMEN PÅ DVD!
Minimumsbeløb 125,00 125 kr. eller derover = Stor tak! + Deltagelse i lodtrækningen om 2 stk. fribilletter til Nordisk Films biografer + deltagelse i lodtrækningen om 4 billetter til premieren på "Død mands kiste" + EKSKLUSIVT DVD-EKSEMPLAR AF FILMEN!
ORIGINALT MUSIK-SOUNDTRACK PÅ CD!
Minimumsbeløb 250,00 250 kr. eller derover = Deltagelse i lodtrækningen om 2 billetter til Nordisk Films biografer + i lodtrækningen om 4 billetter til premieren på "Død mands kiste" + DVD med filmen + ORIGINALT MUSIK-SOUNDTRACK PÅ CD.
MUSIK + DVD + PLAKAT!
Minimumsbeløb 500,00 500 kr. eller derover = Deltagelse i lodtrækningen om 2 fribilletter til Nordisk Films biografer og om 4 billetter til premieren på "Død mands kiste" + DVD med filmen + Musik-soundtrack på CD + PLAKAT
KOM PÅ DØDENS LISTE! - Person placement!
Minimumsbeløb 5.000,00 Ved beløb højere end 5000kr får du dit navn med i filmen. Dit navn vil optræde på dødens listen - dette vil du kunne se når du får en personlig invitation til premieren. Du er ydermere med i lodtrækningen om DVD + soundtrack og plakat.
Partnerskaber