Vi passer på hianden i trafikken

0,00 kr. 0.00% af 20.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
LeneFischermann @lenefischermann

medlem siden 14. juni, 2013

Om projektet

For det meste kører vi pænt, men nogen gange spiller vores indre djævel os et pus, så vi glemmer at køre med hjertet.

Det vil projektgruppen ”Vi passer på hinanden i trafikken” gøre trafikanterne opmærksomme på ved en non-profit event, som finder sted torsdag morgen den 22/8 i tidsrummet kl. 7-9 på fem af de mest trafikerede knudepunkter i indre København.

Det sker på baggarund af at initiativtager Lene Fischermann har samlet en gruppe på syv helt almindelig borgere, som har valgt at gå sammen om at leve visionen ud om at bidrage til verden med at passe på hinanden, ikke mindst i trafikken. Naturligvis kan de ikke redde hele verden, så gruppen har valgt at få trafikanterne til at kører med hjertet, og på den måde passe på hinanden og sørge for at alle kommer sikkert frem. Da gruppen alle bor i nærheden af København er det her de starter.

I den forbindelse er gruppen i gang med at finde frivillige ildsjæle og derudover sponsorer, som har lyst til at dække et samlet beløb på 20.000 kr. til CD-er, t-shirts og gratis adgang til Tivoli for de frivillige. Samtidig er de i kontakt med radio- og tv kanaler så budskabet om at ændre bilisternes adfærd kommer bredt ud. Der er stor optimisme i gruppen, som regner med at få fuld opbakning til initiativet, da trafiksikkerhed er et vigtigt indsatsområde ikke kun i København men i hele landet.

Frede Fup og Tivoli

Tivoli og bandet Frede Fup har begge valgt at støtte op om eventen. Udover at Frede Fup bidrager med en mini-rockkoncert på plænen i Tivoli samme dag har frontfiguren Frede Norbrink også skrevet sangen ”Din bil er ikke en kampvogn”. Sangen bliver indspillet på CD, og 50 frivillige ildsjæle vil dele CD-er ud i rå mængder til bilister og cyklister, og om nødvendigt med en venlig bemærkning og et stort smil om at køre hensynsfuldt.

De fem knudepunkter

  • Trianglen

  • Bremmerholmen, som krydser Strøget ved Magasin

  • Krydset mellem Jagtvej og Nørrebrogade

  • Falkoner Allé ved Frederiksberg Center og Metro

  • Stormgade mod H.C. Andersens Boulevard









Frede Fup i Tivoli 22/8

Bandet Frede Fup med Frede Norbrink i front er klar til at trykke den af og Tivolis gæster kan se frem til en mini-rockkoncert på Plænen i tidsrummet kl. 16.30 - 17.00 når bandet giver numre fra albummet ”Det er skønt at være smuk”. Læs mere på www.tivoli.dk

Baggrund for projektet

Som led i Lene Fischermann’s Master Coach uddannelse hos Mindjuice er en af opgaverne at samle et team af frivillige til at leve hendes vision ud. Projektet/eventen skal minimum vare en time, mindst involvere 20 frivillige inviterede og tidshorisonten for udførelse af projekt er maj-august.
Partnerskaber