Linje 7-9-13

300,00 kr. 0.75% af 40.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
silviameyer @silviameyer

medlem siden 10. september, 2012

Om projektet

Kære læsere!

Misbrugsportalen.dk åbner i uge 34 - 2013, op for telefonlinjen 7-9-13, som vil tilbyde anonym telefonisk rådgivning og støttende samtaler til pårørende og andre personer, som er berørte af misbrug og afhængighed af forskellig art.

Linje 7-9-13 henvender sig primært til mennesker, som går med et skjult misbrug eller en afhængighed i deres dagligdag, samt deres pårørende.

Linje 7-9-13,  er netop nu i sin etableringsproces og vi søger i denne anledning stadig midler til realiseringen af væsentlige dele af projektet, således at rådgivningslinjen, opnår sit fulde potentiale i kraft af de nødvendige ressourcer, de mange frivillige rådgivere og den omfattende koordineringsproces, som projektet omfatter.

Rådgivningen henvender sig til:

  • Unge og voksne med et ”skjult” misbrug af bl.a. stoffer, alkohol, medicin mm.

  • Unge og voksne, berørt af forskellige former for afhængighed, bl.a. stoffer, alkohol, ludomani, spil, mad mm.

  • Pårørende til unge eller voksne med et misbrug eller en afhængighed.

  • Børn og unge med spørgsmål omkring problematikkerne


Målsætningen med Linje 7-9-13 er at give personer i alle aldre, som er berørt af misbrug og afhængighed, et neutralt sted, at henvende sig, hvor de anonymt og trygt kan hente støtte, vejledning og rådgivning, både omkring deres individuelle situation og omkring de muligheder, som findes til dem, for at få det bedre.

ALLE som støtter projektet med et beløb og efterlader sig muligheden for at blive kontaktet, i vores Boomerang.dk fundraising periode, er med i en lodtrækning, om 2 billetter til vores Fundraising Galla 7-9-13, som afholdes d.7.september 2013 i Bella Center, som du kan læse mere om på 7-9-13-bellacenter.dk, der ligeledes har til formål at støtte linje 7-9-13.

Alle som støtter med beløb på 800 kr. og herover, får som et naturligt led i dette fundraising-projekt, tilsendt en billet til Fundraising Galla 7-9-13, som finder sted d.7.september 2013 i Bella Centeret, hvor alle deltagerne, udover at have støttet det gode formål, får en fantastisk aften med eksklusive rammer, 4 retters menu og underholdning med nogen af Danmarks gode kunstnere.

Bubber, alias Niels Christian Meyer, som er ambassadør for foreningen Misbrugsportalen, er ligeledes konferencier til Galla 7-9-13.

Vi håber at du også vil være med til at støtte projektet, så vi opnår den ønskede støtte gennem denne platform og sikrer udviklingen af Linje 7-9-13, som en landsdækkende indsats.

Støt os og følg med i udviklingen på nært hold, gennem misbrugsportalen.dk

Vinderen af de 2 Gallabilletter kontaktes direkte dagen efter vores boomerang.dk projektperiode afsluttes.

Mange tak for din opmærksomhed.

Mange hilsner fra Silvia Meyer

Misbrugsportalen

www.misbrugsportalen.dk

 
Partnerskaber