Borgerlyst - en bog

65.238,00 kr. 130.48% af 50.000,00 kr.

229

crowdfunders
udløbet
Borgerlyst @borgerlyst

medlem siden 12. august, 2013

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Støtte
Minimumsbeløb 10,00 Tak med navns nævnelse i bogens forord og invitation til udgivelsesarrangementet (gælder alle, der støtter)
E-bog
Minimumsbeløb 50,00 Du får adgang til e-bogs-versionen af bogen en uge før bogen udkommer på tryk — og kan selv vælge det format, der passer til din e-book-reader.
Fysisk bog direkte i postkassen
Minimumsbeløb 200,00 En uge før bogen udkommer, sender vi et eksemplar til en valgfri adresse i Danmark. Forsendelse er inkluderet.
Signeret bog
Minimumsbeløb 300,00 En uge før bogen udkommer, sender vi et signeret eksemplar til en valgfri adresse i Danmark. Forsendelse er inkluderet.
To bøger – til dig og din ven
Minimumsbeløb 450,00 Inspirér en ven til at gøre noget ved sit drømmeprojekt eller føre jeres fælles ide ud i livet. Vi sender en bog til jer hver – og inkluderer en personlig hilsen fra dig i pakken til din ven.
Betalæser - hjælp os med at gøre bogen endnu bedre
Minimumsbeløb 600,00 Få et udkast af bogen, læs den og kom til en hyggelig middag den 24. oktober, hvor du og de andre betalæsere giver os jeres bedste og mest konstruktive kritik, inden vi sender bogen i trykken. Når bogen udkommer, modtager du naturligvis et signeret eksemplar med posten.
Samtalesalonkursus - lær at holde dine egne samtalesaloner
Minimumsbeløb 1.500,00 Deltag i et af vores salonværtskurser, så du kan være vært for dine egne samtalesaloner. I løbet af kurset skruer du en drejebog sammen, så du er klar til at holde din egen salon. Det er et heldagskursus, hvor vi giver frokost undervejs.
2 timers Borgerlyst-arrangement med enten Nadja eller Andreas
Minimumsbeløb 5.000,00 Byd dine venner eller kolleger på et foredrag, en samtalesalon eller et skræddersyet mix. Lad os høre hvem du vil invitere, og hvad du håber, der kommer ud af det – og så skræddersyr vi et 2-timers-arrangement, der passer til formålet. Arrangementet inkluderer 20 bøger.
2 timers eksklusiv træffetid - Kom videre med dit eget projekt her og nu
Minimumsbeløb 5.000,00 Oplev en live-version af bogen, hvor Nadja og Andreas giver dig målrettet sparring på dit borgerlystne project i to timer.
Heldags salonværtskursus for 10 deltagere
Minimumsbeløb 20.000,00 Du sammensætter selv et hold på 10 deltagere - kolleger, venner, bestyrelsesmedlemmer, interessenter - der deltager i et eksklusivt samtalesalonkursus, med udgangspunkt i netop de udfordringer, spørgsmål eller emner, der interesserer dig/jer. Alle deltagere modtager en bog.
Heldags udviklingsworkshop - ideudvikling, nye arbejdsgange, borger/bruger-inddragelse
Minimumsbeløb 25.000,00 Du vælger op til 30 deltagere, der sammen skal generere løsninger på konkrete udfordringer. Det kan fx være at generere ideer til nye produkter, arbejdsgange eller borgerinddragelse. Borgerlyst fasciliterer processen. Alle deltagere modtager en bog. Læs mere:
Partnerskaber