ARTMONEY

9.550,00 kr. 3.18% af 300.000,00 kr.

14

crowdfunders
udløbet
artmoney @artmoney

medlem siden 14. august, 2013

Om projektet

ARTMONEY

en global, alternative valuta af original kunst

 

At give kunstneren mulighed for selvstændig, økonomisk frihed til at skabe en smukkere verden for alle. Dét er ARTMONEYs formal.

Ingen troede på det utopiske kunstprojekt, da det så dagens lys for 15 år siden. Det har ændret sig nu! I dag er der mere end 1200 kunstnere fra 42 lande, som udsteder artmoney, og masser af butikker accepterer artmoney som hel- eller delvis betaling. Det er aldrig gjort før, og det virker!

Artmoney projetket er anarkistisk i sin natur og giver således den enkelte kunstner mandate til at lave sine egne penge og bruge dem direkte som betaling i deres local miljø hvor som helst i verden.

Samlingspunktet er den community web-side, som nu er uddateret. Der skal bygges en ny side. Det koster i området kr. 300.000 og vil tage omtrent et halvt år.

 

Den nye side skal kunne levere en service, som fremhæver den enkelte kunstner for kunstinteresserede verden over og samtidig gør det nemt at kommunikere kunstnere imellem.

 

Med den nye side vil projektet kunne håndtere den kraftige vækst, som vi allerede oplever, og således give artmoney projektet det sidste løft for at realisere drømmen om en sand, global, håndlavet valuta til gavn for fattig og rig. En anderledes “sand “ værdi, end de penge vi kender alt for godt.

 

Læs mere på:  www.artmoney.org

 

 
Partnerskaber