Kursus-rejse til instruktør

12.500,00 kr. 100.00% af 12.500,00 kr.

32

crowdfunders
udløbet
Marianna @honeymoney

medlem siden 28. august, 2013

Om projektet

Hjælp os med at sende vores chefinstruktør på fantastisk kursus

Sydkystens Karateklub er en lille karateklub, der træner traditionel karate og vores stilart hedder Okinawa Goju-Ryu Karate Do. Her er Lars Pedersen chefinstruktør, han er gradueret 5. dan og han instruerer 3-4 gange om ugen, året rundt, i vores klub. Hans arbejde er 100% frivilligt, dvs. han får ikke en krone for det.

Nu har Lars fået en enestående indbydelse til et fantastisk instruktørkursus på Okinawa, hos vores stilarts allerøverste mester, Morio Higaonna Sensei 10. dan. Det er ikke alle og enhver, der får sådan en invitation - men Lars er så dygtig, at han er kvalificeret. Det er vi meget stolte af. Undervisningen vil give Lars en masse ny viden og inspiration, der vil gavne medlemmerne i klubben. Og vi ønsker brændende for vores chefinstruktør at han kan komme af sted - derfor denne indsamling.

Klubbens økonomi er stram, men det er vores indstilling ikke


I vores klub arbejder vi i bredden. Det er selvfølgelig vigtigt, at vi er gode til karate, men hvad der er lige så vigtigt for os er vores fællesskab;  at alle kan være her, uanset niveau. Vi er bevidste om det sociale ansvar vi tager i vores nærområde, for hos os er alle velkomne, uanset baggrund, socialklasse, alder og uddannelse. Her kan man komme og lære traditionel karate, få fokus på sit sind, få trænet sin krop og sin koncentration og være en del af et varmhjertet fællesskab.

Kommunen støtter hellere klubber med mange medaljer på væggene og traditionelle sportsresultater ved konkurrencer og stævner. Det er fint med os, for vi har vores prioriteringer på det rene: Vi vil være dygtige til alle karatens facetter, ikke kun de konkurrenceprægede, og vi lægger meget vægt på godt sammenhold og socialitet.

Derfor er støtten fra kommunen til vores klub så begrænset, at vi ikke har råd til at betale for Lars' kursusrejse til Okinawa.

Lars - et omdrejningspunkt

Chefinstruktør Lars Pedersen er helt central for, at  børn, unge og voksne kan passe deres træning i vores klub. Som menneske er han varm, sjov og kærlig og vi er piv-stolte over hvor dygtig han er. Han lægger oceaner af frivilligt arbejde i vores klub, han passer sit job og er enlig far til to drenge, så han har nok at se til - og vi vil så gerne kunne opfylde hans ønske om at komme af sted - nu hvor den fantastiske invitation er kommet. Der er afrejse d. 20. oktober - så vi har travlt!

TAK

Med din indsats kan du give vores unge medlemmer og voksne en ny og spændende udfordring i deres træning hos Lars, og være med til at sikre at vi kan fastholde og inspirere en meget dygtig træner, selvom økonomien er stram. Tusind, tusind tak!
Partnerskaber