FOR MIN BRORS SKYLD

850,00 kr. 8.50% af 10.000,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
BangEntertainment @bangentertainment

medlem siden 30. august, 2013

Om projektet

Kære Foundere!

Mit navn er Brian Bang og jeg har gennem de sidste 3 år arbejdet på en spillefilm ved navn "FOR MIN BRORS SKYLD". Filmen har netop fået produceret sine sidste optagelser her i august måned og skal nu i de kommende måneder igennem post produktionen. Det er hertil at jeg har brug for jeres hjælp, men hvorfor så egentligt det? Jo, film er ufatteligt dyrt at lave og en produktion som "FOR MIN BRORS SKYLD" har kostet rigtigt mange penge. Den har en spilletid på 115 min, locations i Danmark og Norge, 46 skuespillere, samt mere end 150 statister har været medvirkende. Der er blevet indkøbt rekvisitter og kostumer i stride strømme for at kunne få det hele til at virke så realistisk som muligt.

Jeg har ikke ansøgt støtte fra diverse fonde, da et har været mig yderst vigtig at jeg kunne have helt frie tøjler til at lave filmen. Jeg har dog haft flere større executive producere, samt mindre der har støttet økonomisk. Selv har jeg dog smidt alt hvad jeg ejer og har i den produktion, da jeg "VIRKELIGT" tror at den har store muligheder.

Jeg spørger så indtil økonomisk støtte til post-produktionen, da det er en stor økonomisk udgift, men yderst  vigtig. Der skal laves 5.1. lyd (surround), grades, samt laves mindre ændringer i klipningen. Alt dette vil være professionelle folk der skal stå for dette og de er ikke gratis. De ønsker dog alle at gøre det til en billigere penge, da også de tror på filmen. Det takker jeg meget for!

Så kære founder, hvis du synes et virker spændende, vil være med til at der sættes et fokus på et stærkt emne som incest, synes som det du ser og læser, så vil jeg være dig evigt taknemmelig for en økonomisk støtte, stor som lille. Alt har betydning. Jeg tilbyde ligeledes en fremvisning af filmen, hvis du ønsker at støtte med et større beløb, men gerne vil se hvad det hele egentligt er.

Filmen kort: De to brødre Aske (17) og Bastian (12), lever i en hverdag hvor frygt, vold og druk fylder meget i hjemmet. De forsøger dog begge på bedste vis at klare sig så godt i gennem dagen som muligt, men nemt er det ikke.
Askes kamp for overlevelse betyder bl.a., at han må indgår i sin fars seksuelle lyster, hvor han både bliver misbrugt af ham, betalende kunder og det lille samfunds "store mand" Hans, der har flere tætte kontakter i den pædofile verden.
Aske forsøger dog så godt som det er muligt at værne om sin lillebror, så han ikke skal blive udsat for de samme ting som ham, men en dag finder han ham misbrugt af faren og hele hans verden falder fra hinanden. Han vælger herefter at flygte med sin lillebror til Norge, langt op i bjergene, hvor de oplever den storslåede natur på smukkeste måde. Deres venskab og tætte bånd overstråler alt. De er sammen og langt væk fra det onde.
En tidlig morgen vender alt fra deres liv derhjemme dog tilbage...

Tak for din tid!

Brian Bang/Instruktør.
Partnerskaber