Den lille blå fisk

16.250,00 kr. 108.33% af 15.000,00 kr.

42

crowdfunders
udløbet
Mariavalloe @mariavalloe

medlem siden 14. september, 2013

Om projektet

Vores mor arbejdede på en børnebog, da hun blev syg af kræft. Hun nåede ikke selv at færdiggøre den, men ud fra skitser og samtaler har familien nu lavet den færdig og fundet et forlag, som udgiver "Den lille blå fisk" posthumt i efteråret. Forfatterens overskud går ubeskåret til Kræftens bekæmpelse, men vi mangler 15.000 kr. til tryk, marketing m.m.

Bogens baggrund
”Den lille blå fisk” er vores mors fortælling til børn om ensomhed og livets små overraskelser. Da vores mor døde af kræft i sommeren 2012, efterlod hun sig et færdigt manuskript, nogle skitser og de første fem sider af en børnebog. Bogen hed ”Den lille blå fisk” og handlede om en ensom fisk i en sort sø. Hun havde udviklet historien ved at tegne og fortælle til sit barnebarn August på tre år.

Bortset fra et enkelt storkeben er de første fem sider udelukkende vores mors tegninger. Resten af bogen er baseret på hendes skitser, den færdige tekst, et lille storyboard og de samtaler, vi havde om bogen. Efter hendes død har vi sammen arbejdet med at færdiggøre bogen, og hendes ene søn, Theis, har tegnet de sidste sider og opsat bogen efter hendes storyboard.

Det var hendes store drøm at få udgivet bogen, og den drøm vil vi gerne føre ud i livet for hende.

Alt overskud går til Kræftens bekæmpelse
Vi har aftalt med Kræftens Bekæmpelse, at alt overskuddet går ubeskåret til foreningen og forskning i kræftbehandling.

15.000 kr. til forlag
Vi har lavet en særlig udgivelsesaftale med Forlaget Mellemgaard om udgivelse i efteråret 2013 som papir- og e-bog. Mod et engangsindskud på 15.000 kr. er forlaget gået med til at udbetale hele 25% af bogens overskud (normalt udbetales 20% eller mindre). Derfor søger vi at rejse pengene til indskuddet her. Alle beløb, også mindre, vil hjælpe os et skridt nærmere udgivelse af ”Den lille blå fisk”.

Kort om forfatteren
Pia Vallø (1951-2012) var uddannet på Det fynske kunstakademi, og hun arbejdede som tegner i flere år. Da hun fik konstateret kræft, arbejdede hun som skolelærer for de mindste klasser. Hun gik længe med drømmen om at få udgivet en række børnebøger, og ”Den lille blå fisk” skulle have været den første i rækken.

 

Har du problemer med at sætte penge ind, så kontakt os på mariavalloe@hotmail.com

HUSK! Hvis vi ikke skulle nå målet på 15.000,- bliver hele din donation tilbageført til din konto.

Når vi over målet, går det resterende beløb ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.
Partnerskaber