Jul i havehuset

250,00 kr. 1.25% af 20.000,00 kr.

4

crowdfunders
udløbet
Maiken Rais @maikenrais

medlem siden 18. september, 2013

Om projektet

Mit navn er Maiken P. Rais, jeg har skabt en Tv-Julekalender for 2014

Lidt om mig og min motivation
Jeg er 22 år og er flyttet fra Jylland til København med en drøm om at blive skuespiller. Det har været min drøm og ambition siden 4. klasse. Samtidig har jeg også en passion for at skrive manuskripter. For første gang forsøger jeg nu at få et projekt realiseret.

Det er en hård kamp at blive skuespiller, og man bliver det ikke bare ved at melde sig ind her og der, eller sidde passivt og vente.

Om projektet
Det er en lille julekalender i 31 afsnit – der er jo også 31 dage i december. Genren er sort humor med et drys af drama og alvor. Hvert afsnit har en længde på 10 minutter.

Jeg har allerede fået en sponsorat i form af et produktionsselskab, DOXFILM Denmark. De hjælper indtil videre med alle forberedelser, samt markedsføring af projektet. De har en stor del af æren for at dette projekt har vokset sig så stort, som det er allerede nu. Senere vil DOXFILM Denmark stå for produktion, teknik og facility. Læs mere på: www.DOXFILM.dk/nyheder.html

Mange af de medvirkende er med til at komme med supplerende ideer til indholdet af manuskriptet og scenerne. På den måde, er det ikke kun mit projekt, men alle medvirkendes projekt.

Kan Tv-Julekalender ikke sælges til en dansk Tv-station, inden december 2014, vil den være offentlig tilgængelig på flere sociale medier, såsom: YouTube, Facebook og Vimeo.

Handling
JUL forbi - En Tv-Julekalender i 31 afsnit. Et skævt Juleeventyr med hygge, uhygge og sort humor, med mange vildfarelser og forviklinger. En masse mennesker, som ikke kender hinanden i forvejen, bliver tvunget til at holde en sammenbragt Jul. Nogle elsker Julen og andre hader den.

Den 23-årige Rikke er flyttet ud i familiens kolonihavehus, for at blive der, i hele december måned. Hun er blevet uvenner med sin egen, og kærestens familie. Hun er lesbisk, og efter et skænderi med kæresten Cecilie, beslutter de at holde en pause i forholdet. Rikke vil derfor holde Jul helt alene i kolonihavehuset.

Naboen Jens på 53 år, er den eneste hun frivilligt ønsker selskab af. Men meget snart dukker der andre ukendte gæster op. Mennesker, som har det til fælles, at de også ønsker at holde Jul alene i haveforeningen.

Genboen Karen er 67 år, og skulle have holdt Jul med sin søn, svigerdatter og deres datter, men forældrene skal arbejde hele Julen. Derfor skal Karen være alene med barnebarnet Laura. Karen kommer tit forbi hos Rikke – de kommer dog godt ud af det med hinanden og ser hurtig en mulighed for selvskab i hinanden i hele Julemåneden.

Henriette, en enlig mor på 41 år, ankommer med sine tre børn: Markus på 8 år, Silje på 10 år og Kristian på 14 år. De skal holde Jul i deres eget kolonihavehus og er kørt helt fra Jylland. De har glemt nøglen. Så de får lov at bo hos Rikke, hvilket skaber en anelse uro, fordi Silje og Markus ofte skændes. Desuden keder Kristian sig, og brokker sig og vil hellere hjem igen.

Snart kommer Thomas, en 35-årig ung mand, med et meget råt udseende, som de i starten bliver en anelse bange for. Han er stukket af fra nogle bandemedlemmer, som han skylder en masse penge til. For at komme ud gælden, vil banden have ham til at plyndre kolonihavehusene, hvilket han slet ikke har lyst til. Han kommer i stedet for at finde et gemmested. Han får også lov at blive. Det viser sig at han i virkeligheden er en meget blød mand med et hjerte af guld. Han kan både lave mad og spille musik.

En spritter der bruger huset som varmestue, har indrettet en mindre fabrik for sin egen hjemmebryg og ikke helt ufarlige Julegløgg. En kvinde spørger sin dukke til råds om alt, samt en masse andre tosser. De skal alle finde ud af at omgås hinanden. Med så mange forskellige typer samlet, er det ikke helt uden ballade og konflikter.

De ender med at blive over 20 personer, som kommer og går. De finder alle ud af at hygge sig igennem hele december. Det er dog ikke uden ballade, men de ender med at blive som én stor familie. Og ender med at de alle holder Jul sammen.

Budget

25.000 kr. / 1. mål
Så vil der være til rekvisitter, kulisser, transport til alle medvirkende samt leje af location / studie. Desuden er der til mindre forplejning af hele holdet, under optagelserne.

50.000 kr. / 2. mål
Så kan der blive til en beskeden løn og udstyrsleje til produktionsselskabet.

70.000 kr. / 3. mål
Så kan der også blive til en beskeden løn til skuespillerne, samt dvd’er med julekalenderen på til hele holdet og dig!

Hvad får du ud af det?

Hvis du støtter projektet, vil du få en dvd med hele julekalenderen på, samt at du vil blive nævnt i rulleteksterne under ”Særlig tak til” eller ”Med støtte fra”.

Det eneste det kræver, er at du synes dette er et godt projekt, at du derefter støtter med et beløb og til sidst sender dit fulde navn og mailadresse til JULforbi@DOXFILM.dk så du kan blive krediteret rigtigt i rulleteksterne, og blive holdt opdateret omkring projektets udvikling. I emne feltet skal du skrive ”Booomerang.dk støtte”.

Jeg håber meget på jeres støtte, da vi virkelig brænder for at det skal lykkedes. På forhånd, af hjertet tak!

Venlig Hilsen
Maiken P. Rais
Partnerskaber