Ny cd fra Annemette Hess

500,00 kr. 5.00% af 10.000,00 kr.

2

crowdfunders
udløbet
Ahess @ahess

medlem siden 15. september, 2013

Om projektet

Bag navnet Annemette Hess gemmer sig en kunstner, der forstår at glæde sit publikum. Annemette synger fordi hun ikke kan lade være..  hun "går ind i sangen" og fortæller historien.

Lidt baggrund:
I barndomshjemmet blev der lyttet til meget forskelligt musik - og i familiens skød blev de humoristiske og meget musikalske toner fra Eddie Skoller og Linie 3 nydt - mens der blev festet igennem til ABBA og Elvis samt andre af tidens toner. Hendes storebrødres påvirkning var mere i retning af Creedence Clearwater Revival, Queen og Santana - og dette har givet Annemette en meget bred musiksmag, og en flair for at underholde indenfor mange forskellige genrer.

Skæbnen ville dog at det i første omgang blev revy og operette, der blev Annemettes kald. En rolle i det ny opstartede Frøbjerg Festspil gjorde dengang, at Annemette trådte de første skridt ind i operettens verden. Debut cd'en "Perler på snor" er også inspireret af netop disse festspil og deres store publikum. Efter debut cd'en udkom i 2007 tog Annemette springet ud i at leve af musikken og har underholdt med sangene ved både private og offentlige arrangementer rundt omkring i hele landet.

Nu synger hun både jazz, pop og viser - og tager ofte ud og spreder romantisk stemning til bryllupper med de helt store love songs eller dybtfølte kærlighedsballader.

Se mere på www.annemettehess.dk og www.facebook.com/sangefrahjertet

Projektet:
Den nye cd er med sange fra samme tid som debut cd'en. Sangene er smukke melodier, som er arrangeret helt i datidens ånd, da det  gennemtænkt  musik, der "virker".
Ex. kan nævnes "Månestrålen" og "Stemningsmelodien".
Optagelserne er foretaget hjemme i Annemettes stue, samt i hendes hjemmestudie, og med på cd'en medvirker på klaver Anker Askou og på violin Hanne Askou (ja, de er i familie :)

Annemettes mange fans har i en tid efterspurgt en opfølger, hvilket nu er under udarbejdelse, og den er planlagt til udgivelse medio november 2013.

 







Andre siger om Annemette:
---
Vi er meget imponerede over din helt fantastiske stemme - og din indlevelse og engagement - og hvor var det dejligt med den personlige tilgang til sangene i aften, - det var så smukke og dejlige sange. Ja, så endnu engang har du givet os en dejlig oplevelse - tak for det, vi håber sådan held og lykke for dig i karrieren, for du er en stjerne! 

Mange hilsener fra Karen Barsøe og fam.
---
Vi vil gerne fortælle dig, hvor stort et indtryk din stemme og dine sange gjorde til vores bedste venners bryllup i juni :o).
Næsten samtlige kvinder (også mange mænd..) sad med tårer i øjnene da du sang. Brudeparret var meget berørte ....
Mange hilsner Martin og Rikke, Sønderborg.
---

I forbindelse med et møde for Den Jyske Sparekasses garanter, stod Annemette Hess for underholdningen – og det var en meget stor succes! Programmet var perfekt tilpasset aftenens tilhørere, og med sin imponerende stemme og sin friske fremtoning var hun salens naturlige, charmerende centrum i den time koncerten varede. Hun gav prøver på sit store repertoire med sange fra operetter, musicals og fra den danske sangskat – og det hele blev leveret med humor og udstråling. De stående ovationer, som salen kvitterede med til sidst, var absolut velfortjente.---Annemettes smukke og kraftige sangstemme formåede at trænge ud over scenekanten og få fat i publikum. Annemette havde et godt tag i gæsterne, og mange faldt med et brag for hende, da hun gik rundt blandt publikum, mens hun sang og delte roser ud.

.." rejste sig og klappede Annemette ned fra scenen. Absolut et gensyn og genhør værd.
Lions Club Bygholm Svend Aage Nielsen Formand for festudvalget (PP)

 
Partnerskaber