Debut EP på CD

5.292,22 kr. 105.84% af 5.000,00 kr.

26

crowdfunders
udløbet
Caspian Christiansen @caspianchristiansen

medlem siden 25. september, 2013

Om projektet

Caspian - at sige alt om ingenting på 6 numre!

Caspian er ikke kun en titel på en Narnia-bog. Det er også navnet på den 27-årige sanger Caspian, der trådte ind på den danske musikscene og i rotation på P4 med debutsinglen”Elefant”. Caspians debut EP “ Alt om ingenting” udkommer digitalt den 20. September 2013! Men nu mangler Caspian din hjælp for at kunne udgive sin EP i fysisk format

Den københavnske sanger og sangskriver Caspian Christiansen har en fortid som markant forsanger i forskellige bands (Caspian & The Good Times, Codroe mm), der har spillet på både små og store scener i ind- og udland. Og mange vil sikkert kende hans velklingende vokal. Nu er Caspian imidlertid sprunget ud som solo artist og tilmed på eget modersmål. Dette har nu resulteret i "Alt om ingenting", en EP indeholdende 6 sange der er udkommet digitalt d. 20 september 2013. Sangene er fulde af livsbekræftende overskud, men flere af dem blevet til på en mere mørk baggrund, fortæller han:

"Det var en stor åbenbaring for mig som sangskriver at gå all in ved at skrive mere eller mindre autobiografisk på mit eget sprog. For det har helt klart gjort sangene mere hudløse og umiddelbare. Men jeg begyndte først at skrive sange på dansk, efter jeg havde gennemgået en personlig krise for et par år siden" fortæller Caspian, der samtidig mener, at det har givet hans sange en større eksistentiel dybde:

"Alt om ingenting" refererer til det store tab af mening der kan opleves efter tabet af en elsket, her er alt virkelig på spil men tabet har resulteret i ingenting. Det er det rum jeg synes er interessant som sangskriver og lyriker at bevæge mig rundt i og forsøge at sætte ord på".

Ep´en er blevet til i studielokaler på vesterbro i samarbejde med gode barndomsvenner; producerne Tobias Øhrstrøm og Jarle Kolstad. Undervejs i forløbet har der været interesse fra både større og mindre selskaber men drengene har dog valgt at udgive EP´en selv. Uden hensyn til kommercielle kompromisser har indspilningen været en tålmodig og intim proces som både Caspian og co. ønskede skulle skinne igennem fra start til slut.

På trods af eksistensens tyngende alvor er Caspians sange dog heldigvis både fulde af håb og humor. Og af kærlighed til hjembyen København, hvor der altid er en ny københavner at kysse, hvis man bliver forladt, som han synger i sin debutsingle, som har fået god rotation på P4. Caspians debut EP “Alt om ingenting” er som sagt udkommet d. 20. september 2013, men nu mangler han din hjælp for også at udgive EP´en fysisk!
Partnerskaber