Nelson Can - dobbelt A-side 7" single

12.005,00 kr. 120.05% af 10.000,00 kr.

27

crowdfunders
udløbet
NelsonCan @nelsoncan

medlem siden 18. september, 2013

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Thank you! Tak! Kiitos!! Takk fyrir! Danke! Merci! Gracias! Grazie! Obrigado! Shukran! Spasiba! Arrigato! Medase!
Minimumsbeløb 50,00 Gratis download af begge singler digitalt og et TAK! på vores 'Wall of Gratitude' på Nelson Can hjemmesiden.
SNEAK PEEK
Minimumsbeløb 101,00 Download af singler, 'Wall of Gratitude', OG du får mulighed for at smuglytte på vores anden single 'ATTACK' før den udkommer officielt.
Made by Nelson Can
Minimumsbeløb 151,00 Download af singler, 'Wall of Gratitude', smuglyt. OG en fairtrade Nelson Can mulepose med silketryk lavet af bandet selv.
And all I got was this lousy t-shirt
Minimumsbeløb 300,00 Download af singler, 'Wall of Gratitude', smuglyt. OG et eksemplar af dobbelt A-side 7” singlen. OG en moderigtig Nelson Can t-shirt (m/k størrelser).
Can I have your autograph please?
Minimumsbeløb 500,00 Download af singler, 'Wall of Gratitude', smuglyt, OG et SIGNERET eksemplar af dobbelt A-side 7” singlen. OG en Nelson Can unika mulepose og t-shirt.
We're on the guest list
Minimumsbeløb 1.000,00 Download af singler, 'Wall of Gratitude', smuglyt, SIGNERET 7” single, mulepose og t-shirt. Du og en ven kommer på gæstelisten til vores koncert i Lille Vega d. 21. november eller i Voxhall d. 30. november.
You wanna come backstage?
Minimumsbeløb 2.000,00 Download af singler, 'Wall of Gratitude', smuglyt, SIGNERET 7” single, mulepose og t-shirt, gæsteliste i Vega/Voxhall. OG I får mulighed for at komme backstage efter koncerten og møde Nelson Can.
Party at my house!!
Minimumsbeløb 5.000,00 Download af singler, 'Wall of Gratitude', smuglyt, SIGNERET 7” single, mulepose og t-shirt. OG Nelson Can kigger forbi og giver en 30 minutters koncert i dit hjem (gælder kun DK). ELLER Vi holder et brag af en eksklusiv koncert for dig og dine venner i vores øvelokale (i København). Vi sørger for ørepropper og kolde øl.
Partnerskaber