TRÆER DER LIGNER MENNESKER - digtsamling af Tommy Heisz

13.600,50 kr. 113.34% af 12.000,00 kr.

51

crowdfunders
udløbet
Tommy_Heisz @tommyheisz

medlem siden 7. februar, 2013

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
E-BOGEN + LYDSPORET
Minimumsbeløb 1,00 Du får e-bog-udgave samt en del af digtene som lydfiler (download). Dit navn bliver nævnt i ’takketalen’ i bogens forord, og du inviteres med til udgivelsesfesten.
BOGEN + AUTOGRAFEN
Minimumsbeløb 150,00 Du får tilsendt et signeret eksemplar af bogen før den officielle udgivelsesdato. Du modtager samtidig en e-bog-udgave samt en del af digtene som lydfiler (download). Dit navn bliver nævnt i ’takketalen’ i bogens forord, og du inviteres med til udgivelsesfesten.
BOKSSÆTTET
Minimumsbeløb 300,00 Du modtager en boks med signeret udgave af bogen + forfatterens to tidligere digtsamlinger. I boksen finder du også et unikt, håndskrevet digt, som kun bliver skrevet i denne ene udgave til dig. Du modtager samtidig en e-bog-udgave af Træer der ligner mennesker samt en del af digtene som lydfiler (download). Dit navn bliver nævnt i ’takketalen’ i bogens forord, og du inviteres med til udgivelsesfesten.
DIGTEREN KOMMER HJEM TIL DIG
Minimumsbeløb 1.000,00 Du får en oplæsning af Træer der ligner mennesker hjemme hos dig selv eller et andet sted efter dit valg (transporttillæg, hvis det er uden for hovedstadsområdet). Du modtager også en boks med signeret udgave af bogen + forfatterens to tidligere digtsamlinger. I boksen finder du også et unikt, håndskrevet digt, som kun bliver skrevet i denne ene udgave til dig. Du modtager samtidig en e-bog-udgave af Træer der ligner mennesker samt en del af digtene som lydfiler (download). Dit navn bliver nævnt i ’takketalen’ i bogens forord, og du inviteres med til udgivelsesfesten.
Partnerskaber