Lundeborg Vikingeområde

0,00 kr. 0.00% af 100.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
vikinger @vikinger

medlem siden 22. oktober, 2013

Om projektet

Vi har hårdt brug for din hjælp. Vi vil skabe et helt unikt og anderledes aktivitetsområde, som alle -små, store, unge og ældre- vil valfarte til og som de ikke kan løsrive sig fra igen. Det skal etableres i harmoni med respekt for vores smukke natur og unikke havnemiljø, for Lundeborg er noget helt for sig selv. Med etablering af Lundeborg Aktivitetsområde styrkes livet i Lundeborg og omegn, og det vil højne livskvaliteten for børnene, som vil have et sted at være og være sammen på tværs. Borgerne har brug for et sted at mødes på en aktiv møde og gæster skal komme til Lundeborg og få en sjov og dejlig heldags-oplevelse. Det skal være stedet, hvor man har det sjovt, kan nyde naturen, stranden og lave forskellige aktiviteter og dermed få nogle anderledes, sunde og udfordrende oplevelser.

Vi har allerede indsamlet ca. 1,2 mill. kr. og mangler lige de sidste penge til projektet. Vi er en lille gruppe (under Lundeborg Borgerforening) på 3 pers. (Marianne, Otte og Lone)  som har arbejdet ihærdigt med projektet de sidste 2 år.

Vi har vederlagsfrit fået tildelt et ca. 2.500 m2 stort område lige ned til den offentlige strand af Svendborg Kommune, vores projekt skal laves af CADO.

Aktivitetsområdet vil betyde en alt-afgørende forskel for Lundeborg og ikke mindst udviklingen af vores lille havnelandsby.

Såfremt du har spørgsmål eller ønsker uddybende materiale, står jeg (som en af ildsjælene) til jeres rådighed på logu@fynskemedier.dk.

Nu skal det lykkes - så du må meget gerne hjælpe os.....
Partnerskaber