DotDots - For Fuld Fart børnebog

4.450,00 kr. 19.78% af 22.500,00 kr.

18

crowdfunders
udløbet
dotdotland @dotdotland

medlem siden 29. oktober, 2013

Om projektet

"For Fuld Fart" - En børnebog med Moonji i DotDotLand


DotDots lever i universet DotDotLand, og her bor også Moonji sammen med sin familie og venner. Nu kan du hjælpe med at gøre den første historie om Moonji og DotDots til virkelighed!

Om "For Fuld Fart"


Historien handler om Moonji og Pogo på eventyr med deres DotDots. En dag opdager de et æbletræ med lækre æbler, og de må krydse floden for at komme derover. Men undervejs angribes de af en ENORM gedde! Hvordan klarer de gedden? Og får de fat på æblerne med hjælp fra deres DotDots?

Du kan se, hvordan bogen kommer til at se ud nedenfor. Klik på billedet for at bladre direkte på skærmen eller og download den som pdf.

Download For Fuld Fart - Preview (2MB)

Read For Fuld Fart - on issuu

Om Moonji og DotDotLand


Moonji har som alle andre i DotDotLand sin helt egen DotDot. Han kan gemme den oppe i sit hoved, og den kommer ud af de to dots på siden af hans hoved (heraf navnet DotDots :-). Moonjis DotDot er Imaginu, hvis arme er ren fantasi! Du kan læse meget mere om Imaginu og de andre DotDots på www.dotdotland.com.

Pogo er Moonjis bedste ven, og han har en dykker DotDot, der hedder Divey. Og så er der også Minty og Mintys lillesøster, Mimi - dem vil I møde i andre historier.

moonji-og-hans-venner

Om DotDots


DotDots er nogle ganske særlige væsener, som lever sammen med mennesker eller for sig selv i DotDotLand. Hver DotDot kommer af en ting, og hvilken kan ses på dens arme. Der findes alle mulige former for DotDots som f.eks. ballon DotDot'en Balooni, kniv DotDot'en Blade, fantasi-DotDot'en Imaginu, lampe DotDot'en Spotty - og der kommer hele tiden nye til!

DotDots overview

Hvordan laver man en DotDot?


Det særlige ved DotDots er, at de kan hoppe sammen! Så bliver de til en helt ny DotDot med en kombination af kræfterne fra de to oprindelige. I "For Fuld Fart" hopper Imaginu og Divey sammen og bliver til Subsub - en ubåds DotDot!

DotDot-jump

Bagom DotDotLand


DotDotLand er skabt af Michael B Bastholm. Jeg er freelance art director/grafisk designer og ved siden af det grafiske, har jeg opfundet DotDots. Jeg tegner det hele og finder på historierne og nu prøver jeg at få DotDots ud til den ganske verden.

Og du kan være med!


For at "For Fuld Fart" - den aller-allerførste historie fra DotDotLand skal blive til virkelighed, har jeg brug for din opbakning og hjælp! :-)

For at lave bogen færdig og få den trykt i 500 eksemplarer koster det 22.500 inkl. moms. Ca. 40 sider, format B5 (176 cm x 250 cm), trykt på godt papir og med hardcover.

Om Crowdfunding


Er du ny med crowdfunding, så går det kort fortalt ud på, at du kan give et valgfrit beløb og får til gengæld et af incitamenterne til højre (se støttemedaljerne nedenfor), hvis projektet opnår fuld støtte og kan realiseres. Opnås ikke det fulde beløb får du automatisk alle pengene igen.

DotDot Medaljer

På forhånd tusind tak!


Vær med til at bringe Moonji og DotDots ud til verden. Vil du med til DotDotLand så skynd dig at få en medalje og kom med! På forhånd mange tusind tak for din støtte.

Alle der støtter får selvfølgelig deres navn med i bogen. Følg med på bloggen og Facebook:


Blog: www.dotdotland.com


Facebook: www.facebook.com/DotDotLand


Michael
Partnerskaber