Crowdfunding på RUC

1.600,00 kr. 53.33% af 3.000,00 kr.

16

crowdfunders
udløbet
karoline @karoline

medlem siden 23. oktober, 2013

Om projektet


Crowdfunding, fundraising via netværk.


Vi er en semestergruppe fra studieretningen HumTek, der på 3. semester har sat os for at arbejde med crowdfunding, og undersøge hvilke muligheder, der ligger i at opnå et mål, ved at løfte i flok.

 

Vær med til at sætte dit præg på væggene, der indrammer dit studieliv.


Ved hjælp af små donationer fra dig, vil vi indsamle penge til et kæmpe maleri, som skal pryde en central væg i vores hus. Vi giver dig her en enestående mulighed som bidragsyder, for samme pris som to øl i byen, at få dit navn som en del af maleriet og dermed blive udødeliggjort på HumTek.

Ud over muligheden for dit navn som en del af maleriet, bidrager du også til, at vores projekt bliver en succes, og med det hjælper du os med, at skabe noget viden du måske selv kan bruge senere i dit studieliv. En dag står du måske selv med et projekt du skal have fondet? Det kan være som et led i dit semester projekt, eller måske har du en genial idé, som skal bruge en portion penge for at blive en realitet.

Alle de indsamlede penge går ubeskåret til dette kunstværk, og hvis projektet mislykkes vil du selvfølgelig få din donation tilbage.

OPDATERET d. 14.11: ALLE der donerer til dette maleri får deres navn graveret på en plade under maleriet! :)

For bare 25 kr. bliver du en del af projektet og vil løbende modtage opdateringer på, hvor langt vi er nået i processen. Dit bidrag er med til at betale for et super fedt maleri som du kan se på, og blive inspireret af hver gang du er på studiet.

For 100 kr. kan du få dit navn på som en del af maleriet, og dermed nærmest blive en del af kunstværket, som kommer til at hænge på Roskilde Universitet.

Er du en af dem, der går med tanken om at blive udødeliggjort på HumTek, så har du her muligheden for at blive en endnu større del af kunstværket. For 250 kr. får du selvfølgelig dit navn på maleriet, men derudover også muligheden for, sammen med kunstneren, at sætte dit personlige præg på maleriet. 
Partnerskaber