Dobbelt op på Ninna A

22.250,00 kr. 222.50% af 10.000,00 kr.

68

crowdfunders
udløbet
NinnaAndreasen @ninnaandreasen

medlem siden 14. august, 2012

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Første single til download
Minimumsbeløb 45,00 Du får en digital version af pladens første single og et lod i lodtrækningen om en koncert.
Dobbeltpladen digitalt
Minimumsbeløb 125,00 Du får dobbeltpladen til download og to lodder i lodtrækningen om en koncert.
Fysisk dobbeltplade
Minimumsbeløb 155,00 Du får den fysiske dobbeltplade signeret og tilsendt. Du får desuden tre lodder i lodtrækningen om en koncert.
Dobbeltplade og debutalbum
Minimumsbeløb 200,00 Du får både dobbeltpladen og debutpladen Barske Banaliteter signeret og tilsendt. Du får desuden fire lodder i lodtrækningen om en koncert.
Tak i coveret
Minimumsbeløb 350,00 Du får en stor tak for hjælpen med navns nævnelse i coveret på dobbeltpladen - som du også får tilsendt signeret. Du får fem lodder i lodtrækningen om en koncert.
Personlig videohilsen
Minimumsbeløb 450,00 Du får en personlig videohilsen på pladens egen youtube-kanal som tak for hjælpen. Du får dit navn i coveret på dobbeltpladen, som du også får tilsendt - OG du får seks lodder i lodtrækningen om en koncert.
Takkekort + eksklusivt bag-om-materiale
Minimumsbeløb 500,00 Du får et rørstrømsk og voldsomt taknemmeligt takkekort til kaminhylden og en eksklusiv booklet med bag-om-sangene materiale og tekstudpluk. Du får dobbeltpladen signeret og en tak i coveret. Du får desuden syv lodder i lodtrækningen om en koncert.
Med på liveoptagelse!
Minimumsbeløb 800,00 Du får adgang til livekoncerten, hvor pladens live-side bliver indspillet. Vi giver også gerne en tur rundt i studiet og fortæller om processen - og mon ikke, der falder en god dråbe vin af! Du får selvfølgelig også pladen, tak i coveret og otte lodder i lodtrækningen om en livekoncert. NB: Du skal kunne deltage ved koncerten, som er i Esbjerg fredag den 14. marts. Du skal også være indforstået med, at koncerten kan blive filmet og videoen brugt som promotion.
Dinner-date
Minimumsbeløb 1.000,00 Vi tager en bid brød sammen, inden vi lukker de glubende horder ind til releasen. Du får naturligvis også dobbeltpladen signeret og en tak i coveret samt ni lodder i lodtrækningen om en koncert
Live musik hos dig
Minimumsbeløb 3.000,00 Du får en times livemusik hjemme hos dig, på din arbejdsplads eller til din fest med Ninna Solo. Debutpladen + det ny dobbelt-album signeret med en tak i coveret.
Partnerskaber