stineamalie.bloggersdelight.dk

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
stineamalie @stineamalie

medlem siden 8. januar, 2014

Om projektet

Stineamalie.bloggersdeligt.dk der handler om min fortid, nutid og fremtid. Om hvordan jeg klare min hverdag efter, at have et liv med at bo sammen med min familie og min handicappede lillebror, leve med spiseforstyrrelser, ingen skolegang og forkerte venner, til at flytte på opholdssted med nye mennesker, ny by og nyt liv. Bloggen handler om, hvordan mit liv ændrede sig på ingen tid, og hvilke kampe jeg lever med i dag. Hvordan min hverdag fungere, og hvad jeg laver.

Jeg har allerede på de første dage fået feedback fra forældre til søskende til handicappede, om hvordan det har hjulpet deres børn. Fra forældre hvor deres børn var meget indelukkede, og forældrene ikke vidste, hvilke tanker deres børn gjorde. Og jeg er sikker på, at jeg vil kunne hjælpe flere endnu. Jeg vil fortælle, hvordan man kan reagere, hvis ens bror eller søster kaster op på en restaurant, eller hvordan man kan håndtere det, hvis ens venner er bange for ens handicappede søskende. Jeg vil ikke kun kunne hjælpe andre, men også kunne hjælpe mig selv, ved at få tankerne ud, og måske lære af andre unge, som har stået i lign. situationer, hvordan de har klaret det. 

Mit mål ved denne blog er, at kunne få den spredt i hele landet, og få så mange følgere som muligt. Jeg vil ud og få lavet foredrag på skoler, snakke med grupper og meget andet. Jeg brænder for at. kunne hjælpe folk, og jeg er sikker på, jeg ikke er den eneste i landet, som står med det liv, som jeg har. Det handler om, at vise unge at man ikke er alene om tingene, at vi er flere som har det på samme måde. Nogle måske svære end andre. 

Men intet i verden er gratis, så selvfølgelig vil det koste nogle penge. Det koste omkring de 5.000, pengene vil gå alene til at drive bloggen, da der skal bruges professionel hjælp til en opstart. Pengene vil også gå til opstart af projekter, og arrangementer. Jeg håber, at jeg har jeres støtte, og at I vil give et bidrag. Det vil kunne betyde meget, og ikke kun for mig, men forhåbentligt også for mine fremtidige følgere.

 
Partnerskaber