Musikparlamentet crowdfunder sig til viden om crowdfunding

900,00 kr. 1.80% af 50.000,00 kr.

3

crowdfunders
udløbet
musikparlamentet @musikparlamentet

medlem siden 8. januar, 2014

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
En stor tak
Minimumsbeløb 50,00 Du får en stor tak på Musikparlamentets facebookside, for at have ydet et bidrag til afholdelse af Musikparlamentet crowdfundingarrangement.
Videospørgsmål om crowdfunding
Minimumsbeløb 200,00 Er du ikke i stand til at komme til arrangementet eller er der udsolgt, så er dette incitamentet for dig. Musikparlamentet tager imod dit spørgsmål om crowdfunding, optager det på video, lægger det på Musikparlamentets hjemmeside og søger at få spørgsmålet besvaret af relevante nøglepersoner. Derudover får du en officiel tak med navns nævnelse på Musikparlamentets facebookside
Adgang til 'Crowdfunding i den danske musikbranche'
Minimumsbeløb 250,00 Adgang til arrangementet, til koncert og til afterparty.
Adgang for en gruppe til crowdfunding arrangementet 24. maj
Minimumsbeløb 1.500,00 Benytter du dette incitament, får du og seks personer adgang til Musikparlamentets crowdfundingarrangement 24. maj på Trekroner Fortet
Arrangementsponsorat
Minimumsbeløb 2.500,00 Et arrangementsponsorat for Musikparlamentet indbefatter: - logo på Musikparlamentets hjemmeside. - logo på Musikparlamentets facebookside. - logo i udsendte nyhedsbreve og i forbindelse med alle nyheder og invitationer på Musikparlamentets hjemmeside. - benævnes som sponsor. (normalpris kr. 3.000,-)
Sæsonsponsorat for Musikparlamentet
Minimumsbeløb 5.000,00 Et sæsonsponsorat for Musikparlamentet indbefatter: - logo på Musikparlamentets hjemmeside. - logo på Musikparlamentets facebookside. - logo i udsendte nyhedsbreve og i forbindelse med alle nyheder og invitationer på Musikparlamentets hjemmeside. - benævnes som sponsor. (normalpris kr. 6.000,-)
Helårssponsorat for Musikparlamentet
Minimumsbeløb 8.000,00 Et helårssponsorat for Musikparlamentet indbefatter: - logo på Musikparlamentets hjemmeside. - logo på Musikparlamentets facebookside. - logo i udsendte nyhedsbreve og i forbindelse med alle nyheder og invitationer på Musikparlamentets hjemmeside. - benævnes som sponsor. (normalpris kr. 10.000,-)
Partnerskaber