Maria Sejers opvarmnings-tour for bandet NOAH!

15.000,00 kr. 100.00% af 15.000,00 kr.

25

crowdfunders
udløbet
Maria Sejer Carlsen @mariasejercarlsen

medlem siden 10. februar, 2014

Om projektet

Maria Sejers opvarmningstour for bandet NOAH!

Jeg hedder Maria Sejer. Jeg er en Københavnsk soloartist, som skriver jordnære, danske popsange. Mine sange bliver til på baggrund af mine hverdagstanker. Sangene jeg skriver, giver for alvor mening for mig - når andre relaterer og føler sig genkendt i det jeg skriver om. Det giver mig en følelse af, ikke at være alene, om alt det jeg går rundt og tænker.

Jeg arbejder lige nu på højtryk på at skrive sange, til dét der på et tidspunkt skal blive min debutplade. I slutningen af november udgav jeg min første single ”Jeg er”. Tjek den her i en akustisk version: http://www.youtube.com/watch?v=ZcWZPs1kJKQ

Jeg drømmer om at komme ud og spille alle mine sange så meget som muligt, for så mange som muligt. Jeg står nu i den situation, at jeg har mulighed for at komme med det populære band NOAH på en intens opvarmningstour. Touren har nogle driftsmæssige omkostninger og så vil jeg gerne betale en musiker for at kunne tage med mig rundt. Derfor søger jeg cool cash til at dække disse udgifter. Jeg håber på at kunne skrabe 15.000 kr sammen, så jeg kan komme afsted ud i rampelyset.

Du kan gøre en kæmpe forskel for mig ved at donere lidt håndører! Hvis du vil hjælpe mig afsted og donere penge, så får du nogle små symbolske gaver af mig tilgengæld.

Du kan se til højre, hvad dine donationer giver.

Jeg krydser og håber på hjælp fra dig! (OBS: Hvis ikke jeg når 15.000 kr, får alle der har doneret deres penge tilbage)

Alt det bedste

Maria Sejer

Her er der nogle links til min musik:

http://www.youtube.com/watch?v=JZ8fBPLGscw

http://www.youtube.com/watch?v=ZcWZPs1kJKQ

http://www.youtube.com/watch?v=fYfgH9w7Nuc
Partnerskaber